GTA 6 ve DİĞER OYUNLAR İÇİN EKRAN KARTI ARIYORUM

ege1881

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,879
İkinci el alıcam 8gb vram li yetermi ki ets gta 5-6 oynucam

gta 6 iki yıl sonra bilgisayara çıkacak. hangi ekran kartını isteyeceği net değil

Diğer oyunlar için ets yeni çıkan oyun var bide bunlar için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminimce GTA 6 8gb vram li sistemde çalışır(işlemcide iyi olmak suretiyle) çünkü rockstarın optimizasyonu sağlam

Diğer oyunlar için ets yeni çıkan oyun var bide bunlar için

Tahminimce GTA 6 8gb vram li sistemde çalışır(işlemcide iyi olmak suretiyle) çünkü rockstarın optimizasyonu sağlam
Valla 2 yıl sonra çıkacak bir oyun için ekran kartı önermek zor butçe ne kadar?

Sistem gereksinimleri resmi olarak belli olmadan bir kart almayın hocam. Tabii ki sistem gereksinimleri belli olunca sıfır ve ikinci el fiyatları pahalı olacaktır talep artacağından... Almak da bi nevi kumar oynamak olacak. Ancak yine de ben almak istiyorum derseniz RX 6750XT / RTX 3060 Ti üstü herhangi bir kartı alabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam sistem gereksinimlerini bekler, belli olur olmaz da hemen ikinci el sitelerden 1-2 gün içerisinde direkt çeker alırım. Daha da iyisini yapmak isterseniz PS5 alın geçin derim. Hem PC için çıkış tarihini beklemezsiniz hem de 6-7K daha koyup konsolunuz olmuş olur.

Valla 2 yıl sonra çıkacak bir oyun için ekran kartı önermek zor butçe ne kadar?
1650 satıp üstüne para koycam 6000 falan burdaki ikinci el kısmından 2060 12 gb gördüm de

Doom Dark ages RTX zorunlu bir oyun ve 8GB minimum zorunluluk koymuş, GTA6 da aynı olacaktır ve öyle bir oyun acı çekerek oynanmamalı.
2060 12gb rahat oynatır değilmi

Sistem gereksinimleri resmi olarak belli olmadan bir kart almayın hocam. Tabii ki sistem gereksinimleri belli olunca sıfır ve ikinci el fiyatları pahalı olacaktır talep artacağından... Almak da bi nevi kumar oynamak olacak. Ancak yine de ben almak istiyorum derseniz RX 6750XT / RTX 3060 Ti üstü herhangi bir kartı alabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam sistem gereksinimlerini bekler, belli olur olmaz da hemen ikinci el sitelerden 1-2 gün içerisinde direkt çeker alırım. Daha da iyisini yapmak isterseniz PS5 alın geçin derim. Hem PC için çıkış tarihini beklemezsiniz hem de 6-7K daha koyup konsolunuz olmuş olur.
Yanii 12gb vram gerekli diye anladım pc için, ps5 almam 30 fps oynamak istemem

Zaten benim amacım erken almak, fahiş fiyatlara kalmamak

2060 12gb rahat oynatır değilmi

Yanii 12gb vram gerekli diye anladım pc için, ps5 almam 30 fps oynamak istemem

Zaten benim amacım erken almak, fahiş fiyatlara kalmamak
PS5 ten keyif vermez çünkü FSR1 var, PC de oyunlar daha net gözüküyor, ama en büyük sorun PC ye geç çıkıyor olması, bu kapitalist düzenin bozulması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,935
Üyeler
184,081
Son üye
Lepays1881
Geri