Taraftar store güvenilir mi?

DeviLJoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Forma satın alacağız bir kardeşimize, güvenilir mi? Orjinallik konusunda sorun yaşamak istemiyoruz.

Gs forması almayacağım, sorum güvenilir mi? Ben futbol işlerine soğuk ve uzak olduğum için bilgi almak istedim.

Ya olay sence GS forması mı güzel kardeşim? Normal store'dan pahalı satıyor herifler aynı ürünü. Sence güvenilir mi? Ne forması alıyorsan al, ne aksesuarı alıyorsan al, az para biriktir git kendi sitelerinden al.

Ya olay sence GS forması mı güzel kardeşim? Normal store'dan pahalı satıyor herifler aynı ürünü. Sence güvenilir mi? Ne forması alıyorsan al, ne aksesuarı alıyorsan al, az para biriktir git kendi sitelerinden al.

Arkadaş ülkenin insanına soru sorulmuyor. Ben sormuşum güvenilir mi? Gelip bana akıl veriyor. Kendine sakla. Bilmiyorsan yorumlama. Ne diye her halta muhalefet oluyorsunuz. Hala indirimden bahsediyor, sorum o mu? Okuduğunuzu anlayın, sonra cevaplayın. Bilmiyorsanız susun.

Arkadaş ülkenin insanına soru sorulmuyor. Ben sormuşum güvenilir mi? Gelip bana akıl veriyor. Kendine sakla. Bilmiyorsan yorumlama. Ne diye her halta muhalefet oluyorsunuz. Hala indirimden bahsediyor, sorum o mu? Okuduğunuzu anlayın, sonra cevaplayın. Bilmiyorsanız susun.

Senin çok paran var herhalde. Gidip store'dan almak yerine kazıklanmayı istiyorsan al, dene. Kimse store'dan alacağı paranın 1.5 misli ile bilinmedik bir yerden bir şey almayacağı için, buraya gelip bana abuk subuk atar yapman da ayrı bir hikaye. İyi forumlar.

Geri