COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 (5199 TL)

MSI aman aman aman, malzeme ve parça kalitesi çok üst düzey sağlam anakartlarda ama yazılım rezalet. Kasa ARGB lerini bile doğru düzgün ayarlayamıyorsun. Saçma sapan bug dolu, kasam MSI, anakart MSI ARGB ışıklarım düzgün çalışmıyor. Kapatıp açamıyorum bile. OpenRGB yazılımını kullanıyorum en azından kapatıp açmak için. Ki son zamanlarda sıvı soğutma ve ramlerin ARGB leri yanıyor, kasanınkileri göremiyorum bile kapalı. Açamıyorum. Pişmanlıktır önermiyorum.

Alınacaksa Asus alınabilir, ha Asus'un yazılımı çok mu iyi hayır o da rezalet. En azından ayarlamalar vs. düzgün çalışıyor sadece çok ağır bir program. Armory Crate illeti bilgisayarı ağırlaştırabiliyor ama en azından düzgün çalışıyor.
Asus un prime serisi var hocam onların da durumu aynı mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

full beyaz zor bulursun 10k altına semi-beyaz olabilir o paralara
Hocam ilk kasamı topluyorum am4 mü am5 mi yapsam karar edemedim am4 dizer isem 5600 işlemcili am5 için 7500f dizmek istiyorum var mı yorumun max bütçe 24-28k civarı

Asus un prime serisi var hocam onların da durumu aynı mı acaba

Hocam ilk kasamı topluyorum am4 mü am5 mi yapsam karar edemedim am4 dizer isem 5600 işlemcili am5 için 7500f dizmek istiyorum var mı yorumun max bütçe 24-28k civarı
bence AM5 yap. Ekran kartını ikinci el alırsın ama diğer parçalar hep sıfır olur. Daha sonra para biriktirince ekran kartı da alırsın. Ama kesinlikle am4 yapma şayet bu işi hobi olarak yapmak istiyorsan, özellikle sürekli parça güncellemek çok zevk verici bir olay :DD

MSI B850 Gaming Plus var bazen bios donuyo saka gibi DDR5 ler genel olarak sorunlu gibi
bi adamın videosu izlemiştim çok problem yaşamış bu kartla duydum sıkıntılı bir kart sendeki

MSI aman aman aman, malzeme ve parça kalitesi çok üst düzey sağlam anakartlarda ama yazılım rezalet. Kasa ARGB lerini bile doğru düzgün ayarlayamıyorsun. Saçma sapan bug dolu, kasam MSI, anakart MSI ARGB ışıklarım düzgün çalışmıyor. Kapatıp açamıyorum bile. OpenRGB yazılımını kullanıyorum en azından kapatıp açmak için. Ki son zamanlarda sıvı soğutma ve ramlerin ARGB leri yanıyor, kasanınkileri göremiyorum bile kapalı. Açamıyorum. Pişmanlıktır önermiyorum.

Alınacaksa Asus alınabilir, ha Asus'un yazılımı çok mu iyi hayır o da rezalet. En azından ayarlamalar vs. düzgün çalışıyor sadece çok ağır bir program. Armory Crate illeti bilgisayarı ağırlaştırabiliyor ama en azından düzgün çalışıyor.
gigabyte ve asrock hakkında ne düşünüyorsun? ASROCK kartlar 9800x3dleri patlatıyor diye biliyorum ama gigabyte nasıldır acaba beyaz almak istiyorum

Kesinlikle o armoury crate saçma sapan bir program.program ön planda acik bile değilken 5 gb ram yiyor sadece tek basina.sirf bu yüzden kaldirdim ve fan controlden ayarladim fanları.

Bir süredir kullanıyorum, bios update yaparken de sorun yaşamadım sistemi kullanırken de yaşamadım. Ek olarak bios güncellemesi gelmiyor şeklinde çok iddia vardı. Aynı konularda da belirtildiği gibi güncel bios versiyonları geliyor ve destek de mevcut.

Ben 4.5k gibi bir fiyata almıştım, şuan biraz pahalı gibi geldi. Biraz daha bütçe eklenip farklı modellere bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,893
Üyeler
175,124
Son üye
emisteryis
Geri