❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Ekler

• 1748085582121.webp
    1748085582121.webp
    36.8 KB · Hit: 93
nasıl oldu anlamadım ama normalde 6147 tl olan fiyat yerine forumdaki reklamlarda 3300tl olan fiyat yazıyordu. tıklayıp oradan sepete ekledim ve sipariş verdim. iptal gelmezse bu yoldan alabiliyorsunuz. Gelirse haber vereceğim
kargo takip numarası geldi ürünün arkadaşlar aynı yolla alabilirsiniz

daha önce kulaklık aldım bunardan kargodan geri çektiler pek pek ümitlenmeyin bence ürün elinize ulşamdan

daha önce kulaklık aldım bunardan kargodan geri çektiler pek pek ümitlenmeyin bence ürün elinize ulşamdan
bedava bir fiyat değil bu sanki çeyreği fiyatına alınmış gibi yorum yapıyorsunuz. arada bu fiyatlara düşüyor zaten bu kulaklık iptal etmeleri için hiçbir sebep yoktu. Kargoya verdikten sonra geri çekmeleri kendilerine zarar ettirir

bedava bir fiyat değil bu sanki çeyreği fiyatına alınmış gibi yorum yapıyorsunuz. arada bu fiyatlara düşüyor zaten bu kulaklık iptal etmeleri için hiçbir sebep yoktu. Kargoya verdikten sonra geri çekmeleri kendilerine zarar ettirir
teknosa normal indirimi dahi iptal edebilen bir firma kargodan geri çekme olayını yaşamadım ama mümkün. Bedava fiyat değil ama iyi indirim çeyreği fiyatına olanların çoğu da iptal ediliyor

Son düzenleme:
Kendi kendine bozulmuş tu bende cloud 2 olan modeli. Kulağı sıkıyor ve terletiyor du Ses kalitesi iyiidi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,377
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri