bozuldukça yenisini alırm en kötü hassasiyeti falan iyi olsun yeter . bütçem 100 ama 150 bandında kaliteli bir şey varsada okeyim
Fena değilmiş aslında hassasiyeti falan güzel mi bide titreşimi var mı?Ben kullanıyorum, memnunum.![]()
Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Titreşim var. Bu fiyata göre malzeme kalitesini beğendim. Hassasiyet ayarlanabiliyor zaten.Fena değilmiş aslında hassasiyeti falan güzel mi bide titreşimi var mı?
bozuldukça yenisini alırm en kötü hassasiyeti falan iyi olsun yeter . bütçem 100 ama 150 bandında kaliteli bir şey varsada okeyim
bjndan bende vardı 6 ay önce almıştım şuan da bir sıkıntısı var sağ alttaki tekerlek (oyun içinde kamera tekerleği olan) sürekli sola dönüyor gibi (fiziksel olarak değil) ama oyun içinde kamera sürekli dönüyor ve durmuyorÇok anlamam ama uygun geldi![]()
XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU özelliklerini incele, 249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz fazla uzattım galibabjndan bende vardı 6 ay önce almıştım şuan da bir sıkıntısı var sağ alttaki tekerlek (oyun içinde kamera tekerleği olan) sürekli sola dönüyor gibi (fiziksel olarak değil) ama oyun içinde kamera sürekli dönüyor ve durmuyor
O zaman gayet iyiymiş bu seferde bunu denerim yapcak bişey yokTitreşim var. Bu fiyata göre malzeme kalitesini beğendim. Hassasiyet ayarlanabiliyor zaten.
güzel kullanırsan minimum 5 ay gider bence.Arkadaşın önerdiğide güzelbjndan bende vardı 6 ay önce almıştım şuan da bir sıkıntısı var sağ alttaki tekerlek (oyun içinde kamera tekerleği olan) sürekli sola dönüyor gibi (fiziksel olarak değil) ama oyun içinde kamera sürekli dönüyor ve durmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz fazla uzattım galiba
O zaman gayet iyiymiş bu seferde bunu denerim yapcak bişey yok
işte zaten sorunda o kumandayı arada bi kullanıyorum ve hiç vurdulu kırdılı da kullanmıyorumgüzel kullanırsan minimum 5 ay gider bence.Arkadaşın önerdiğide güzel
Ondan pek almak istemiyorumişte zaten sorunda o kumandayı arada bi kullanıyorum ve hiç vurdulu kırdılı da kullanmıyorum
bende bir kol aldım oynadım 2-3 ay sorunsuz daha yeni çıkardı koymuştum 5-6 aydır çekmeye bozuldu kol belkide kabloları dolaşık kaldığı için kırılma olmuştur.işte zaten sorunda o kumandayı arada bi kullanıyorum ve hiç vurdulu kırdılı da kullanmıyorum
Ondan pek almak istemiyorum
Hiç aklıma gelmemişti belkide öyle olmuş olabilir bende debende bir kol aldım oynadım 2-3 ay sorunsuz daha yeni çıkardı koymuştum 5-6 aydır çekmeye bozuldu kol belkide kabloları dolaşık kaldığı için kırılma olmuştur.
zaten bende kablolarında kırık var eminim kablolarını soyup kırık olduğuyeri tamir etcemHiç aklıma gelmemişti belkide öyle olmuş olabilir bende de
Ama yinede denemekten zarar gelmez diğerlerini de görelim ona göre belki bir sonrakinde bundan alırım yine
benimki 100 tllikti ama 1 sene önce almıştımHiç aklıma gelmemişti belkide öyle olmuş olabilir bende de
Ama yinede denemekten zarar gelmez diğerlerini de görelim ona göre belki bir sonrakinde bundan alırım yine