kart, adres ve kimlik bilgileri ggMerhaba Arkadaşlar; Az Önce İnternette gezerken önüme düşen bir siteye rastladım girip baktığım da 28 kuruşa Rog 4080 Ekran kartı vardı bende aldım. dolandırıcılar ise bu fiyattan dolandırmamalarını bilmiyorlar sanırım
ASUS GEFORCE ROG-STRIX-RTX4080-16G 16GB GDDR6X 256BIT 2XHDMI 3XDP EKRAN KARTI
Chip Marka: Nvidia Direct X: - Soğutma Şekli: Aktif (Fanlı) Kapasite: 16 GB Hdmi: 2 x HDMI Vga: Adaptör İle Display Port (DP): 3 x DisplayPort Dvi: Adaptör İle Open GL: OpenGL 4.6 Usb: Yok Low Profile (LP): Hayır Chipset: RTX 4080 İşlemci Hızı: 2505…www.teknoboz.com
Hiç bir yapamazsınSanal kartla aldım gelmezse her türlü merciye basvurucam
sizinki hiç bir yerde yok sanırım hocam e devlet bilgileriniz bile her yerde var T.C. vatandaşıysanız kişisel verileriniz çok güvende değil zatenkart, adres ve kimlik bilgileri gg
o düşünceyle her yere girelim o zaman nasıl fikir kartını falan şifresini yaz yapıştır üstüne oturduğun banka falan bırak sonuçta her yerde var uğraştırma adamları limitini de aç kullansınlar her yerde var mademsizinki hiç bir yerde yok sanırım hocam e devlet bilgileriniz bile her yerde var T.C. vatandaşıysanız kişisel verileriniz çok güvende değil zaten
3 5 tl olsa da kar marjı yüksek olsa adamlarınSizin gibi günde 200 kişi alsa güzel kar ederler zaten amaç o. Dolandırıcıları buradan tebrik ediyorum. 28 kuruş verenlerde üzülmesin sonuç olarak 28 kuruş
Yav az mantık. 200 Kişi alsa 30 kuruştan 60 lira yapar. 200 kişinin nerden baksan 5 kişisi piskopat çıkar peşinden gider olayın. Günde 60 lira kazanıcam diye uğraşılır mı sence ? Ulan domainin yıllık ödemesini anca çıkartırsınSizin gibi günde 200 kişi alsa güzel kar ederler zaten amaç o. Dolandırıcıları buradan tebrik ediyorum. 28 kuruş verenlerde üzülmesin sonuç olarak 28 kuruş
yok sizinki gizli ya o yüzden dedimo düşünceyle her yere girelim o zaman nasıl fikir kartını falan şifresini yaz yapıştır üstüne oturduğun banka falan bırak sonuçta her yerde var uğraştırma adamları limitini de aç kullansınlar her yerde var madem
tamam kredi kartının önlü arkalı fotosunu atıver sana zahmet gelen şifreyi de özelden atarsın her yerde var herkeste kullanıyor madem birde limiti de arttır'ı ver zahmet olmazsa on numara olur30 liraya panel satıyorlar 18 yaşından küçük çocuklara isim soyisim bilsin yeterli sülaleni döker buraya zaten
işine geldiği gibi cevaplamaya devamyok sizinki gizli ya o yüzden dedim