KlausM
80+ Silver
hadi ya o kadar alıyorum mu? aynı model bende de var abartılacak bir yönü yokPowertec TR1818 0.1mm alıyor memnunum çizik ve ense düzeltmede yapabilirsiniz.
hadi ya o kadar alıyorum mu? aynı model bende de var abartılacak bir yönü yokPowertec TR1818 0.1mm alıyor memnunum çizik ve ense düzeltmede yapabilirsiniz.
Çokta abartmadım hocam 0'a yakın alıyor sayılır. En yüksek numaralı tarağı bile 1mm zaten. Saçınıza veya kaşınıza çizik atıyorsanız çok rahat yaparsınız bu makinayla.hadi ya o kadar alıyorum mu? aynı model bende de var abartılacak bir yönü yok
Benimde hassas ben onunla oluyorum gayet de memnunum tek dezavantajı bıçakları pahalı ama uzun gidiyor 6ay filan giderHocam aynen onu baya öneriyorlar, en iyisi mi? Benim de cildim hassas, jiletle tıraş oluyorum baya deriyi de alıyor, kanatıyor. Tıraş makinesi sıfır alıyorsa ona geçebilirim.
Eyvallah kral, bir de bunun prosu fln var. Onu almaya gerek var mı? Normal olan yeterli mi?Benimde hassas ben onunla oluyorum gayet de memnunum tek dezavantajı bıçakları pahalı ama uzun gidiyor 6ay filan gider
Bende bu var vücut içinde kullanıyorumEyvallah kral, bir de bunun prosu fln var. Onu almaya gerek var mı? Normal olan yeterli mi?
Çok saçma bir görüşün var sende alınmaHocam alınma ama sinek kaydı tras olan adamda escinsellik ararım
Ne kullanıyorsun hocam? Güzel kafaymışHocam alınma ama sinek kaydı tras olan adamda escinsellik ararım
Eyvallah kralBende bu var vücut içinde kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok saçma bir görüşün var sende alınma
Philips One Blade önerebilirimMerhaba dostlar 17 yaşında öğrenciyim sakallarımı 0 almak istiyorum evde 0.5 mm alan tıraş makinesi var ama yinede elimi kılların tersine doğru hareket ettirdiğimde hissediyorum bana günlük kullanım için 0 alan tıraş makinesi önerir misiniz?