0 bilgisayar aldım oyunlarda çok büyük fps sıkıntıları alıyorum

Tamam hocam ramlerinizin bir tanesi oturmamış onları sök tak yapın iyice oturduğuna emin olun, zaten çıt sesi gelir. İşlemin sonunda Bellek 32 Gb diye göstermesi lazım değerleri attığınız sekmede.
çıkartamadım çünkü diğer diş tarafını ekran kartı engelliyor
bence ben bi müşteri hizmetlerini arayım olmadı iadesini veririm

çıkartamadım çünkü diğer diş tarafını ekran kartı engelliyor
bence ben bi müşteri hizmetlerini arayım olmadı iadesini veririm
Bence de öyle yapın hocam o bütçeye daha iyi sistem alabilirsiniz zaten hatta tekrar konu açıp beni etiketleyin yardımcı olayım. Eğer iadeniz kabul edilmezse bilgisayarcıya gidip ramlerinizi düzeltmesini isteyin sonrasında da oyunlarda iyi ayar yaparsanız tatmin edici fpsler alabilirsiniz sorununuz ramden kaynaklı şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konuma bakarmısın etiketlemiştim seni
bakıyorum hocam yeni fark ettim

Bence de öyle yapın hocam o bütçeye daha iyi sistem alabilirsiniz zaten hatta tekrar konu açıp beni etiketleyin yardımcı olayım. Eğer iadeniz kabul edilmezse bilgisayarcıya gidip ramlerinizi düzeltmesini isteyin sonrasında da oyunlarda iyi ayar yaparsanız tatmin edici fpsler alabilirsiniz sorununuz ramden kaynaklı şuan.

bakıyorum hocam yeni fark ettim
ramlerin oturmadıgına nasıl karar verdin çok merak ettim orda sslerde yuvalarda 2/2 gözukuyor slotlarda :monkahmm:

Rust dışında oyunlarda da test yapmanız iyi olur.

ramlerin oturmadıgına nasıl karar verdin çok merak ettim orda sslerde yuvalarda 2/2 gözukuyor slotlarda :monkahmm:
Attığı sistemde 2 tane var 16lık viper venomdan attığı görev yöneticisi ekran görüntüsünde 16gb gösteriyor.

aldıgı sisteme baktım tek ram gösteriyor burdan çift slot gösteriyor ekleme yapmasına rağmen ilginç :kekw:
O sitenin saçmalığı adam 16x2 almış default olarak 2 adet 16lıkla geliyor
1753094947198.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,214
Üyeler
183,401
Son üye
rand0m1i
Geri