Hocam valla bende aldığıma pişman oldum keşke burdan almasaydımMerakımdan soruyorum neden iade edemiyoruz? Diyelim bilgisayarda sorun var ne olacak? Satıcı sorumluluk almayacaksa neden bu satıcıyı tercih edelim sorunlu sistem için
Hocam valla bende aldığıma pişman oldum keşke burdan almasaydımMerakımdan soruyorum neden iade edemiyoruz? Diyelim bilgisayarda sorun var ne olacak? Satıcı sorumluluk almayacaksa neden bu satıcıyı tercih edelim sorunlu sistem için
Öyle denildi diye sen direk oyun yükleyip oynayamazsın herşeyini baştan kuraynı şeyi müşteri hizmetleri dedi ve gidip bilgisayarcıda format drıver bıosunu yaptığını söyledi ve rdr2 oyununda en yüksek ayarlarda 120 fp civarı gördüğünü söyledi ama ben rustta en düşük ayarlarda 80 60 civarı görüyorum şimdide bilgisayarla beraber aldığım mouse normalde çalışırken şimdi hareket edip tıklamıyor kafayı yiycem az kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayarla aram çok kötü o yüzden hazır sistem aldım bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk başta oyunlarda cpu ve gpu %100 çalışıyordu o düzeldi bilgisayarcıdan sonra
Öyle düşünme tecrübe ederek öğrenirsin belki hiç sorun olmayacak satıcı kabul edecekHocam valla bende aldığıma pişman oldum keşke burdan almasaydım
Sen ara bi sor bana dön knkÖyle düşünme tecrübe ederek öğrenirsin belki hiç sorun olmayacak satıcı kabul edecek
şimdi gördüm detayina tıklamamıştımO sitenin saçmalığı adam 16x2 almış default olarak 2 adet 16lıkla geliyor
Alıntıyı görüntüle
Haklı test windowsları üstüne işlem yapılmaz sıfırdan kurun memtest86 yapın occt testi yapın furmark yapın ondan sonra ne yapıyorsan yapınÖyle denildi diye sen direk oyun yükleyip oynayamazsın herşeyini baştan kur
Asıl saçmalık ne biliyor musun sayfa 3de adamın attığı ram ssi var oraya bakınca 16 gb görünüyor amam tamamlananda 43 gb yazıyor 11 GB diskten alıyor desek 32 var ama gidipte 27 gb diskten alıyor olamaz benceşimdi gördüm detayina tıklamamıştım![]()
![]()
Naptın knk sorunuÖyle düşünme tecrübe ederek öğrenirsin belki hiç sorun olmayacak satıcı kabul edecek
csden en yüksek ayarlar kaç fps almam lazımAttığı sistemin ramlerine baktınız mı?
Knk sorun devam ediyormucsden en yüksek ayarlar kaç fps almam lazım
şu bilgisayarı aldım aldığıma pişman oldum ilk bilgisayarım hayalimdi güzel oyun bilgisayarı![]()
PCH KING V1.2 | Intel i5-14600K | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
assetto corsada 300 fps aldım ayarlar full ken ama gpu patlıycak gibi oldu aradım müşteri hizmetlerini 72 saat içinde geri yollayın dediKnk sorun devam ediyormu
Nası patlıycak gibi oldu göndercenmiassetto corsada 300 fps aldım ayarlar full ken ama gpu patlıycak gibi oldu aradım müşteri hizmetlerini 72 saat içinde geri yollayın dedi
Zaten oyunlarda gpu %100 kullanması normalassetto corsada 300 fps aldım ayarlar full ken ama gpu patlıycak gibi oldu aradım müşteri hizmetlerini 72 saat içinde geri yollayın dedi
aynısını yaşıyorum oyuna girince
İademi göndercen tamiremiassetto corsada 300 fps aldım ayarlar full ken ama gpu patlıycak gibi oldu aradım müşteri hizmetlerini 72 saat içinde geri yollayın dedi
aynısını yaşıyorum oyuna girince