0 bilgisayar aldım oyunlarda çok büyük fps sıkıntıları alıyorum

Merakımdan soruyorum neden iade edemiyoruz? Diyelim bilgisayarda sorun var ne olacak? Satıcı sorumluluk almayacaksa neden bu satıcıyı tercih edelim sorunlu sistem için
Hocam valla bende aldığıma pişman oldum keşke burdan almasaydım

aynı şeyi müşteri hizmetleri dedi ve gidip bilgisayarcıda format drıver bıosunu yaptığını söyledi ve rdr2 oyununda en yüksek ayarlarda 120 fp civarı gördüğünü söyledi ama ben rustta en düşük ayarlarda 80 60 civarı görüyorum şimdide bilgisayarla beraber aldığım mouse normalde çalışırken şimdi hareket edip tıklamıyor kafayı yiycem az kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarla aram çok kötü o yüzden hazır sistem aldım bilgim yok

ilk başta oyunlarda cpu ve gpu %100 çalışıyordu o düzeldi bilgisayarcıdan sonra
Öyle denildi diye sen direk oyun yükleyip oynayamazsın herşeyini baştan kur

Öyle denildi diye sen direk oyun yükleyip oynayamazsın herşeyini baştan kur
Haklı test windowsları üstüne işlem yapılmaz sıfırdan kurun memtest86 yapın occt testi yapın furmark yapın ondan sonra ne yapıyorsan yapın

şimdi gördüm detayina tıklamamıştım :kekw: :kekw:
Asıl saçmalık ne biliyor musun sayfa 3de adamın attığı ram ssi var oraya bakınca 16 gb görünüyor amam tamamlananda 43 gb yazıyor 11 GB diskten alıyor desek 32 var ama gidipte 27 gb diskten alıyor olamaz bence :D

şimdi benim sistemle cs de en yüksek ayarlar kaç fps almam lazım

şu bilgisayarı aldım aldığıma pişman oldum ilk bilgisayarım hayalimdi güzel oyun bilgisayarı

arkadaş cs2 girdi ve dedi ki ana** evet maaleseef i5 14400f böyle berbat bir performası var cs2 valorant vs bende ilk aldığımda bunları yaşamıştım ama deli gibi optimizasyon yaptım win 11'İ win 10 yaptım o seviye sonracıggıma işte tüm driverları kurdum
dynamic tuning ile bayağı bir uğraştım turbo boost şu bu açtım 2x16 yapıp dual channel çalıştırdım ramleri suanda o kadarda kötü değil tatmin eder seviyede tüketim çılgınlığına da gerek yok

assetto corsada 300 fps aldım ayarlar full ken ama gpu patlıycak gibi oldu aradım müşteri hizmetlerini 72 saat içinde geri yollayın dedi
Nası patlıycak gibi oldu göndercenmi

assetto corsada 300 fps aldım ayarlar full ken ama gpu patlıycak gibi oldu aradım müşteri hizmetlerini 72 saat içinde geri yollayın dedi
aynısını yaşıyorum oyuna girince
Zaten oyunlarda gpu %100 kullanması normal

aynısını yaşıyorum oyuna girince
İademi göndercen tamiremi

Geri