İnanmayanlar için kanıt
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk ödeme yöntemi seçmeniz gerek
oldu mu hocam açım param yok daDeniyorum olmazsa haber veririm.
Bende daha uygulama acilmiyor telefonum mi8 se uygulamasi mi bozuk anlamadimkiİnanmayanlar için kanıt
Alıntıyı görüntüle
İlk ödeme yöntemi seçmeniz gerek
Kart bilgilerini girdim sonra altta otamatikmen çıktı ilk siparişinize özeş 20tl heddiye diye ödencek tuta 0 diyor.
yürü işine bak, ürününü kakalayacak başka enayi bul.Bu kadar uğraşıp bir yağ deposunu yemek yerine, güzel bir Toblerone çikolata yiyebilirsiniz.
Kesinlikle değecektir.
Kardeşim bende Adanada yaşıyorum 2 farklı hesaptan bedava yemek aldım. Getir üzerindenAdana da getir olmaması peki
getiryemek olduğunu bilmiyordum.Kardeşim bende Adanada yaşıyorum 2 farklı hesaptan bedava yemek aldım. Getir üzerinden
Doğru kart bilgisi girmeniz gerek. Merak etmeyin para çekmez.ilk kez ordan sipariş edicem daha kart bilgilerini girmedim aama kanpanya seçin çıkmıyor?
19 TL ürün almanız gerek. Satıcının 20 TL minimum ödemenizi istiyor olabilir. Benim aldığım satıcıdan alabilirsiniz. Hem hızlı geldi hem sıcak hemde tadı çok güzeldi.Kart bilgilerini girdim sonra altta otamatikmen çıktı ilk siparişinize özeş 20tl heddiye diye ödencek tuta 0 diyor.
18 tuttu ama minumum 20tl olsu diyor ne illaki bir şey ekleticekler.
Kardes bana da bi yarim et da cozumu yokmu bunun internette arattirdim baskalarinda da varmis ayni sorunDoğru kart bilgisi girmeniz gerek. Merak etmeyin para çekmez.
19 TL ürün almanız gerek. Satıcının 20 TL minimum ödemenizi istiyor olabilir. Benim aldığım satıcıdan alabilirsiniz. Hem hızlı geldi hem sıcak hemde tadı çok güzeldi.