steammı calındı hocamVirüsünüz bol olsun. Hesabım çalındı konularınızı bekliyorum.
Oyunu bitirdim kesinlikle abartıldığı kadar iyi bir oyun değil.çok hypelandım şu oyuna ama aldım duruyor köşede indirmedim bile neden bilmiyorum
zevk meselesi gta v sevmeyen bile var.Oyunu bitirdim kesinlikle abartıldığı kadar iyi bir oyun değil.
denuvo ossuruk olduğu için bilgisayarına indirdiğin bi firmware level yazılımla tüm oyunları ilk günden steam dosyalarından crack erişebiliyorsun, tabi bilgisayarını riske de atıyor biraz amaCrack piyasası son birkaç senede harbiden iyi ilerledi, oyunları neredeyse hepsi artık ilk aydan kırılıyor, çoğu ilk günden.
Eyvallah hocam, bende ondan dolayı sordum.Hayır hypervisor değil. Normal crack bu. Doğru yerden indirirsen zararlı yazılım yemezsin. Ayrıca hypervisor kimse önermiyor kullanmayın dikkat edin.
ya ben bu voices38 in crackleri bulamıyorum bulsam bile yanlış dosyalar oluyo genelde ve nası yapıcağı mı anlamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Harika bişey ciddenCrack piyasası son birkaç senede harbiden iyi ilerledi, oyunları neredeyse hepsi artık ilk aydan kırılıyor, çoğu ilk günden.