ömerömerömer
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Pc den cd yi çıkar tekrar yeniden başlatWindows 8.1 laptopumda cdden dizi izliyordum. Birden dondu ben de kapatıp açayım dedim Şimdi bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim çok acil yardım gerek. Teşekkürler şimdiden.
Hard disk sikintisi ısınma gibi durumlarsa aynı hatayı alıyordum temizledim ve hard disk değişim çözüldüWindows 8.1 laptopumda cdden dizi izliyordum. Birden dondu ben de kapatıp açayım dedim Şimdi bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim çok acil yardım gerek. Teşekkürler şimdiden.
denedim olmuyorPC den cd yi çıkar tekrar yeniden başlat
Ozaman arkadasın dedigi olabilirdenedim olmuyor
temizlemekten kastınız format ise maalesef atamam. Gerçekten temizlemekse içini açmayı ve onunla uğrsşmayı bilmiyorumHard disk sikintisi ısınma gibi durumlarsa aynı hatayı alıyordum temizledim ve hard disk değişim çözüldü
İçinde fptoğraflar falan varsa pc açilirken f8 tusuna bas çek yap guvenli modda acilacak mı bak açilmazsa hdd değistirmek veya formattan baska çaren yok gibi gözüküyortemizlemekten kastınız format ise maalesef atamam. Gerçekten temizlemekse içini açmayı ve onunla uğrsşmayı bilmiyorum
Format attığında aynı sey olursa hdd geçmiş olsuntemizlemekten kastınız format ise maalesef atamam. Gerçekten temizlemekse içini açmayı ve onunla uğrsşmayı bilmiyorum
onu da deneyeceğim artık teşekkürlerFormat attığında aynı sey olursa HDD geçmiş olsun