Neler Yeni

1.000.000 tl ye araba önerisi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen

hocam bizimkinde 1.6 lt plus dı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bide 2023 model megane nasıldır ama joy modeli bide siz 1.000.000 hangi aracı öneririsiniz talismanın 1.5 çok pahalı bütçemizi aşıyor
Evet opel motoru. Hiç sevmediğim bir motordur. Harareti çok seven bir motor öyle her an tetikte gitmen gerekebilir.
2023 megane iyidir. Genel olarak megane 4 iyi araçdır. Bu paraya 1.5 icon bulabilirsin.
1.3 tce ise daha performanslıdır ve kendi segmentinde baya hızlıdır. Bence alınır

Hocam zaten bize 120 beygir yeter de artar zaten yarışa gitmiyoruz

Hocam tanıdığımız 2/3 motor ustası var onlara soruruz saoljnhocan tekrardan
Kağıt üzerinde yeter rampada yetmez. Kötülemek istemem ama bu paraya atmosferik araç almazdım

2021 ve sonrası daha doğrusu.

Siz Elegance pakete iyi bakın 1.5 VTEC. Motoru ve şanzımanı gayet güzel sonuçta.
Evet motoru sağlam. Ama atmosferik 120hp bu paraya önermem. Bulunursa turbo olan 182 hp modeli öneririm.
Atmosferik versiyon hem atmosferik olduğundan hem de cvt olduğundan şikayet ettirebilir. Performansı üzebilir.
182 hp modelde ise yakıt sorun olabilir

Son düzenleme:

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Evet opel motoru. Hiç sevmediğim bir motordur. Harareti çok seven bir motor öyle her an tetikte gitmen gerekebilir.
2023 megane iyidir. Genel olarak megane 4 iyi araçdır. Bu paraya 1.5 icon bulabilirsin.
1.3 tce ise daha performanslıdır ve kendi segmentinde baya hızlıdır. Bence alınır

Kağıt üzerinde yeter rampada yetmez. Kötülemek istemem ama bu paraya atmosferik araç almazdım

Evet motoru sağlam. Ama atmosferik 120hp bu paraya önermem. Bulunursa turbo olan 182 hp modeli öneririm.
Atmosferik versiyon hem atmosferik olduğundan hem de cvt olduğundan şikayet ettirebilir. Performansı üzebilir.
Hocam 182 beygir olanlar zaten en çok piyasada olanlar.

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
Otomobil telefon önerileri

Hocam rampa ya gerek yok zaten babam için alıyoruz reno dan vazgeçtik babam zaten 45 yaşında rampayla işi olmaz sadece uzak şehirlere gittiği için yolda bırakmaması lazım Şuan

1.6 eco executive

1.6i dtec buldum sizce hangisi

Bide atmesforik nedir

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Hocam rampa ya gerek yok zaten babam için alıyoruz reno dan vazgeçtik babam zaten 45 yaşında rampayla işi olmaz sadece uzak şehirlere gittiği için yolda bırakmaması lazım Şuan

1.6 eco executive

1.6i dtec buldum sizce hangisi

Bide atmesforik nedir
1.6 Eco olan benzin tüplü olan honda civic ve full paket. Dtec olan dizel 9 ileri şanzıman kombinasyonuna sahip olan civic. Güzel bir tercih olur dizel otomatik. Şanzıman konusunda Zf kullanıyor diye biliyorum. Bu bütçede de dolu dolu bir megane alabilirsiniz seçenek olarak.

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
1.6 Eco olan benzin tüplü olan honda civic ve full paket. Dtec olan dizel 9 ileri şanzıman kombinasyonuna sahip olan civic. Güzel bir tercih olur dizel otomatik. Şanzıman konusunda Zf kullanıyor diye biliyorum. Bu bütçede de dolu dolu bir megane alabilirsiniz seçenek olarak.
Hocam Renault tan vazgeçtik Şuan sadece şu iki Honda’dan birini almayı düşünüyoruz siz hangisini önerirsiniz

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Hocam Renault tan vazgeçtik Şuan sadece şu iki Honda’dan birini almayı düşünüyoruz siz hangisini önerirsiniz
Ben kuşkusuz dizel otomatik olan civic'i tercih ederim. Atmosferik uzun yolda da üzer. Motor sesi, yüksek devir düşük hız. Ara hızlanma. Sorunsuzluk olarak tabii ki karşılaştıralamaz ancak dediğim gibi bence dizel otomatik olan civic daha mantıklı.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben kuşkusuz dizel otomatik olan civic'i tercih ederim. Atmosferik uzun yolda da üzer. Motor sesi, yüksek devir düşük hız. Ara hızlanma. Sorunsuzluk olarak tabii ki karşılaştıralamaz ancak dediğim gibi bence dizel otomatik olan civic daha mantıklı.
İKi yorumunuza da katılıyorrum cvt yerine zf çok daha iyi bir seçenek olacaktır
Dizel olanı öneririm

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
https://shbd.io/s/VPN3KuWR

Pazarlıkla 1.000.000TL ye bırakabilir Bi Konuş👍
Kardeşim biz otomobil diyoruz bebek arabası ile ne alakası var bebek arabası otomobilmi

İKi yorumunuza da katılıyorrum cvt yerine zf çok daha iyi bir seçenek olacaktır
Dizel olanı öneririm
Peki hocam megane nin Honda civic den iyi olduğu yönleri nedir şanzımanı kötü diye okudum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşim biz otomobil diyoruz bebek arabası ile ne alakası var bebek arabası otomobilmi

Peki hocam megane nin Honda civic den iyi olduğu yönleri nedir şanzımanı kötü diye okudum
Edc aslında kötü şanzıman değil. Ben sert olduğunu duymuştum.
Karşılaştırırsak megane piyasası daha hızlı . Civic daha performanslı ve daha donanımlı. Meganenin daha konforlu olduğunu düşünüyorum .
Bu paraya zf şanzımanlı honda varsa bence honda tercih edin. Hatta bulup iki aracı da kiralamanızı ve değerlendirmenizi öneririm

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
Edc aslında kötü şanzıman değil. Ben sert olduğunu duymuştum.
Karşılaştırırsak megane piyasası daha hızlı . Civic daha performanslı ve daha donanımlı. Meganenin daha konforlu olduğunu düşünüyorum .
Bu paraya zf şanzımanlı honda varsa bence honda tercih edin. Hatta bulup iki aracı da kiralamanızı ve değerlendirmenizi öneririm
Kiralama değil de test edebilirim hocam zaten satma gibi bir derdimiz yok uzun süre bozulmasın yeter ozaman honda

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kiralama değil de test edebilirim hocam zaten satma gibi bir derdimiz yok uzun süre bozulmasın yeter ozaman honda
Honda ölümsüz motorlar yapmış bir markadır sorunsuzluk için alınır. Test edin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,234
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom