Neler Yeni

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (2)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
Önce bu posta ulaştıysanız lütfen ilk posta geri dönün ve adımları takip edin.

Screenshot_36.png

Şimdi bu ekranda ayarlamanız gereken şey hangi IP ve domain'lere sahip yerlere giriş yapmak istediğiniz. Biz Discord için bunu yapacağız ama başka domain'lere giriş yapmak istiyorsanız onu da burada ekleyebilirsiniz.
Screenshot_37.png

Selector'dan domain seçin. Value kısmına tek tek altta yazılan domain'leri girin ve her yazımda kaydedin. Description kısmına herhangi bir şey yazmanıza gerek yok.

Domainler:

discord.com
discord.gg
discordapp.com
discord.dev
discord.media
discordapp.net
discordcdn.com
*.discord.com
*.discord.gg
*.discordapp.net

Hepsi bittikten sonra Google'a " discord ip address list " yazın. NsLookup.io sayfasına girin. Burada gözüken IP adreslerini Cloudflare Split Tunnel'ine ekleyeceğiz. Foto referans, sizde farklı IP adresleri gözükür.

Screenshot_38.png

Selector'dan IP Adress'i seçin ve tek tek kopyalayıp kaydedin. Sonuna kendisi otomatik /32 ekleyecek. Bu statik IP olarak görmek istediği içindir. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Save Destination diyip eklemeniz yeterli. Yaptıktan sonra fotoğraftaki gibi olması gerek.

Screenshot_39.png

Şimdi daha öncesinde sizden bir Word dosyasında kaydetmenizi istediğim adresler vardı. Onları da buraya ekleyiniz. (Hepsini IP Address seçilecek) Ekledikten sonra 31 adet address ve domain(host) olması gerek.

Screenshot_40.png

En aşağıya inip sağ altta bulunan "Save Profile" a tıklayın.

Şimdi burayla işimiz bitti. Görev çubuğundan bulut simgesine tıklayın ve adımları takip edin.

Screenshot_11.png
Screenshot_41.png
Screenshot_42.png
Screenshot_43.png
Screenshot_44.png

Screenshot_45.png

Bu adımdan sonra siz en başta not almanız gerektiğini söylediğim .cloudflareaccess.com ekip adını giriniz.

Screenshot_46.png

Girdikten sonra varsayılan tarayıcınızda bir sayfa açılacaktır. Oraya da en başta kayıt olduğunuz hesabı girin.

Screenshot_47.png

Mailinize kod gönderilecek o kodu giriş yapın.

Screenshot_48.png
Screenshot_49.png

Ekrandaki "Open Cloudflare Warp" yazan mavi yazıya da tıklayabilirsiniz.

Cloudflare sizin adınıza Warp uygulamasını "Zero Trust" olarak değiştirecek ve açılmaya hazır bir şekilde bekliyor olacaktır.

Buraya kadar. Artık açıp Discord'a erişmeyi deneyebilirsiniz.

Screenshot_50.png
Screenshot_51.png

Screenshot_52.png
Screenshot_53.png

GÜNCEL SORUNLAR:

-Alacağınız davetlerin hepsi geçersiz davet olarak gözükecektir. Şu anlık buna bir çözüm bulamadım. Postun altında bu konuya yardım edecek biri olursa postu güncellerim. O zamana dek Discord daveti aldığınızda güncel olarak hangi VPN veya dpi bypass uygulaması(Goodbyedpi gibi) kullanıyorsanız, onu anlık açıp daveti kabul edip geri kapatabilirsiniz.

-Bir diğer sorun bazen Discord'un mesajları ve bazı Nitro özelliklerini yükleyememesi. Bazen açıp kapatmayla da çözülen bir sorun olsa da kesin bir çözümünü bulamadım. Aktif bulunduğunuz ses gruplarına katılabiliyorsunuz yine de. Orada bir sorun yok.

Başka bir problem yaşanırsa benim anlatımımda düzenler ve eklemeler yaparım. Videoya göre takip edenler için zamanları da ekleyeceğim link halinde.

Her şey için teşekkürler https://www.youtube.com/@SECourses

Son düzenleme:

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
vladimiz putin
goodbye dpi turkiye indirdim ben direkt

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
goodbye dpi turkiye indirdim ben direkt
O da güzel ama Anti-cheat'i olan oyunlara giremiyordum onunla. Mecbur OpenVPN'den kurduğum yere bağlanıyordum. Bununla onu çözmüş oldum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
DNS değiştirerek direkt girebiliyorum ama uygulamada mesajlar gözükmüyor sadece tarayıcı da sorunsuz çalışıyor.

Shourd

80+ Gold
protonla giriyorum ben bu arada eline sağlık yinede

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
DNS değiştirerek direkt girebiliyorum ama uygulamada mesajlar gözükmüyor sadece tarayıcı da sorunsuz çalışıyor.
O sorunun bir benzeri burada da mevcut ama elle tutulur bir çözüm bulamadım. Tüm IP'leri bir olarak eklemeye çalıştığımda da Discord cevap veremiyor. Garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

protonla giriyorum ben bu arada eline sağlık yinede
Onlarda da split tunneling olması lazım aslında. Araştırın, varsa öyle yapın. Çok daha rahat VPN'in sadece Discord'a kullanılıyor.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Ege
Kendim ve bir çok arkadaşım adına bunu yapmayı denedik fakat ekip ismini girip ekipe giriş yapmaya çalıştığımızda görsele eklediğim hatayı alıyoruz. Buna bir çözüm bilen veya yaşayan var mı ?

Ekler

• 1735138079908.png
    1735138079908.png
    32 KB · Hit: 5

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
Kendim ve bir çok arkadaşım adına bunu yapmayı denedik fakat görsele eklediğim hatayı alıyoruz, buna bir çözüm bilen veya yaşayan var mı ?
Ben başka tarayıcı üzerinden denemiştim onu varsayılan yaparak. Öyle çözebilmiştim. Herhangi bir ad-blocker benzeri bir uygulama kullanıyorsan kapa veya tarayıcındaki cookie'leri temizle.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Ege
Ben başka tarayıcı üzerinden denemiştim onu varsayılan yaparak. Öyle çözebilmiştim. Herhangi bir ad-blocker benzeri bir uygulama kullanıyorsan kapa veya tarayıcındaki cookie'leri temizle.
Farklı tarayıcı, ad blocker kapatma veya cookie temizleme çözüm olmadı. Toplamda 5 kişi giriş yapabildi zaten belirli bir tarihe kadar, fakat sonrasında bağlanmak isteyen kimse bağlanamadı. Acaba yanlışlıkla bir ayar mı değiştirdim desem giriş bile yapmadım dashboard kısmına, veya şu anda bir ayar mı yapmam gerekiyor diye düşündüm

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
O sorunun bir benzeri burada da mevcut ama elle tutulur bir çözüm bulamadım. Tüm IP'leri bir olarak eklemeye çalıştığımda da Discord cevap veremiyor. Garip.
O kadar da olsun VPN ile 150 Ping almaktan iyidir tarayı ile uygulama arasında gördüğüm tek önemli fark gürültü engelleme tarayıcı da çalışmıyor onunda farklı alternatifler mevcut.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
Farklı tarayıcı, ad blocker kapatma veya cookie temizleme çözüm olmadı. Toplamda 5 kişi giriş yapabildi zaten belirli bir tarihe kadar, fakat sonrasında bağlanmak isteyen kimse bağlanamadı. Acaba yanlışlıkla bir ayar mı değiştirdim desem giriş bile yapmadım dashboard kısmına, veya şu anda bir ayar mı yapmam gerekiyor diye düşündüm
Benim bu yazdığım adımlardan farklı yaptığınız bir şey var mı ?

Superonline kullanıyor musunuz?

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Ege
Benim bu yazdığım adımlardan farklı yaptığınız bir şey var mı ?

Superonline kullanıyor musunuz?
Şu an hatırlamıyorum fakat dashboard üzerinden bir şeyler kurcaladım, domainleri silip geri yazdığımı hatırlıyorum. Şu anda ben sorunsuz kullanıyorum zaten, farklı kişiler bağlanamıyor sadece. Ve bağlanmaya çalışan 3+ arkadaşım farklı farklı firmalardan internet kullanıyorlar.

Top Bottom