Sorum başlıkta ki gibi aklımda pek bi model yok sadece logitech g305 ve atack shark x11 gördüm. X11 amazon yurtdışından alınıyor. Gümrüğe gelen yeni güncelleme ile bir sıkıntı yaşanır mı vesaire onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sorum başlıkta ki gibi aklımda pek bi model yok sadece logitech g305 ve atack shark x11 gördüm. X11 amazon yurtdışından alınıyor. Gümrüğe gelen yeni güncelleme ile bir sıkıntı yaşanır mı vesaire onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam deathadder daha guzel geldi gibi. Birde setup beyaz mouseda beyaz olsa iyi olurdu ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok.bütçeyi biraz arttırıp razer deathadder v2 alabilirsin gayet kaliteli mouse bende 1 alt modeli var ergonomik bir mouse
Hocam bu wraith e spor mouselarin olayi nedir? ilk defa duyuyorm markayı araştırınca öneren üç beş kişide vardı. Kaliteli midir?VXR R1 SE
EvetHocam deathadder daha guzel geldi gibi. Birde setup beyaz mouseda beyaz olsa iyi olurdu ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu wraith e spor mouselarin olayi nedir? ilk defa duyuyorm markayı araştırınca öneren üç beş kişide vardı. Kaliteli midir?
Hocam hafif 2kya doğru çıkabilenler ne alabilir sizce ? (dareu a950pro 4k haricinde)VXR R1 SE
Bende bellki o civarlara çıkarım merak ettimHocam hafif 2kya doğru çıkabilenler ne alabilir sizce ? (dareu a950pro 4k haricinde)
A950 Pro 4K en mantıklı seçenek aslında. Ama onun dışında Darmoshark M3 Pro alırsın.Hocam hafif 2kya doğru çıkabilenler ne alabilir sizce ? (dareu a950pro 4k haricinde)
1 .5 k mıs hocam butce r1 beyaz alınabılır aslındaA950 Pro 4K en mantıklı seçenek aslında. Ama onun dışında Darmoshark M3 Pro alırsın.
pilli degilmi o modelRazer hyperspeed v2x aldım 1 haftalık 1200 TL'ye öneririm gayet harika bir mouse
Eve pilli akin 615 saat gidiyorpilli degilmi o model