Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

En doğrusunu yapmışsınız, herkes silerse bir tepki olmuş olur.

Alıntıyı görüntüle
İşin ironik kısmı adamlar 18.00 da kampanya yapıyor, numaralarını aradım mesai saatlerimiz ...-18.00 diyor. Mesai saatleri bittiğinde kampanya geliyor ironi komik :D
Whatsapp dan yazıyorum aynı şey.

karttan cşdden 8500 tl mi cekti
Evet 3333 gözüküyordu 8497 mi ne çekti

1762875790041.webp

almadım bile paşam eğer 18.00 da site çökmese botçular tencerenin dibini sıyıracak haberi yok gelmiş ders veriyor :ROFLMAO:
Ayyynen abisi aynen. 18.00 indirim deyip 30 dakika sonra yalandan 3-5 stok açıp aha biz indirim yaptık bedava ürün dağıttık demeleri tam senin gibi akıllı bıdıklar için. :kekw:

Ayyynen abisi aynen. 18.00 indirim deyip 30 dakika sonra yalandan 3-5 stok açıp aha biz indirim yaptık bedava ürün dağıttık demeleri tam senin gibi akıllı bıdıklar için. :kekw:
Böyle bir kampanya yapıp bütün ürünlerde 11 stok açmaları ne kadar büyük firma olduklarını gösteriyor :D (!)

Tokatlandım lan 3333 ₺ çekiyordu heryerde 3333 gözüküyordu gelen sms 8497 oldu siparişlerimede düşmedi sipariş şimdi naneyi yemedizmi siz o ürünleri bir şekil alıp kalan ücretimi geri alacam hep 3333 gösterdiler hem fazla ödeme cektiler :D
Belliydi zaten o hatadan böyle bir bok olacağı :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
gecmis olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefondan giremedim sepete pc açıp gireyim dedim herkes almış stoklar bitmiş
gecmis olsun valla hocam 27 dakika ugrastim 27. dakikada aldim

Aynı şey incehesap 1 tl'ye ürün satınca da oluyor, site kitleniyor. Stok bitince düzeliyor falan, saçma sapan işler. Firmalar böyle saçmalıklar yapacağına yap gerçek %50 indirim koy stoğu insanlar alsın. Kimse beleşe ürün istemiyor ki.. Sağlam indirim olsa herkesi memnun edecekken böyle yaparak herkesi düşman ediyorlar kendilerine.

Bu firmaların sahipleri hiç bakmıyor mu şu forumlarda milletin nasıl sövdüğüne. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama böyle olursa olur.

Adamlar parayı çekti sipariş 20 dk sonra düştü anca

Ekler

• ss.webp
    ss.webp
    10.8 KB · Hit: 72
incehesap babaya karşı anlık biz
Valla hala 1 TL ürün 15 tl kargo 16 TL'ye aldığım ışıklı mousepadlerini kullanıyorum değerini bilemedik. Onlarda da site kitleniyordu ama hiç değilse alabilen alıyordu zor da olsa.. Adamlar gerçekten ürün dağıtıyorlardı. Öyle 3-5 kişi de değil bir ton insan aldığının ss ini atıyordu

Adamlar kapatmış interneti felan umurlarında değil :D

1762875992259.webp

Geri