OnlyEmreks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 686
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence GF1 al daha F/P
Kankam stok yok olsa alıcam
Bence GF1 al daha F/P
Tamamdır saoluolasın. Yani fiyat performans da en iyi psu diyebilirmiyiz![]()
Bence GF1 al daha F/P
@HABAR
Vs![]()
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
COOLER MASTER MWE 750W 80+ Gold V2 2xEPS Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 750W 80+ Gold V2 2xEPS Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-7501-AFAAG-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam hangisi daha iyidir ? Modülerlik önenli değil
Valla hocam detaylı incelerseniz hangisinin nerde iyi olup kötü olduğunu yazarsanız hiç içimde kalmazİnceleme için kullandığım site hemen hemen yakın ama High Power 750W Gold'un 1 tık(%3) daha iyi olduğunu söylüyor.
Detaylı inceleyeceğim birazdan.
@HABAR
Vs![]()
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
COOLER MASTER MWE 750W 80+ Gold V2 2xEPS Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 750W 80+ Gold V2 2xEPS Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-7501-AFAAG-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam hangisi daha iyidir ? Modülerlik önenli değil
Detaylı bir kawga yapalım.
Koruma sayısı olarak GD'de 1 tane daha fazla koruma var.(High Power Performance GD'ye GD diyeceğim, diğer türlü çok uzun oluyor)
%100 yükte 12V'da regulasyon olarak eşitler, incelemede 3.3V ve 5V'a bakmamışlar.
Detaylı kawga yapamadık, inceleme yetersiz.
Ama fiyat farkına değecek fark yok bence.
Hocam napcan uzaya roket falan mi gondercenArkadaşlar psu önerilerinizi bekliyorum.
Kafamda performance GD var. Ama bi tık üstü olursa bu fiyata alırım
@kandes22
Sadece kapasitörlerine baktım hocam, testleri incelemeye üşeniyorum şu anda, kandes22'ye de incelemeyi attım. O bakar belki testlere, sırf kapasitöre bakacaksak GD daha iyi.
Valla hocam detaylı incelerseniz hangisinin nerde iyi olup kötü olduğunu yazarsanız hiç içimde kalmaz![]()