1.200tl psu önerisi ?

@HABAR

Vs

Hocam hangisi daha iyidir ? Modülerlik önenli değil

@HABAR

Vs

İnceleme için kullandığım site hemen hemen yakın ama High Power 750W Gold'un 1 tık(%3) daha iyi olduğunu söylüyor.

Detaylı inceleyeceğim birazdan.

GD daha iyi olmalı.

İnceleme için kullandığım site hemen hemen yakın ama High Power 750W Gold'un 1 tık(%3) daha iyi olduğunu söylüyor.

Detaylı inceleyeceğim birazdan.
Valla hocam detaylı incelerseniz hangisinin nerde iyi olup kötü olduğunu yazarsanız hiç içimde kalmaz 😀

@HABAR

Vs

Detaylı bir kawga yapalım.

Koruma sayısı olarak GD'de 1 tane daha fazla koruma var.(High Power Performance GD'ye GD diyeceğim, diğer türlü çok uzun oluyor)

%100 yükte 12V'da regulasyon olarak eşitler, incelemede 3.3V ve 5V'a bakmamışlar.

Detaylı kawga yapamadık, inceleme yetersiz.

Ama fiyat farkına değecek fark yok bence.

Sadece kapasitörlerine baktım hocam, testleri incelemeye üşeniyorum şu anda, kandes22'ye de incelemeyi attım. O bakar belki testlere, sırf kapasitöre bakacaksak GD daha iyi.

Detaylı bir kawga yapalım.

Koruma sayısı olarak GD'de 1 tane daha fazla koruma var.(High Power Performance GD'ye GD diyeceğim, diğer türlü çok uzun oluyor)

%100 yükte 12V'da regulasyon olarak eşitler, incelemede 3.3V ve 5V'a bakmamışlar.

Detaylı kawga yapamadık, inceleme yetersiz.

Ama fiyat farkına değecek fark yok bence.

Hocam fiyat farkina değecek fark yok deme işte benim onu alcak param var.😀 Ama modülerlik dısında hangisi iyi onu soruyorum.

@HABAR

Sadece kapasitörlerine baktım hocam, testleri incelemeye üşeniyorum şu anda, kandes22'ye de incelemeyi attım. O bakar belki testlere, sırf kapasitöre bakacaksak GD daha iyi.

Tamam ya yormıyım sizide alıyorum. Performance GD yi

Valla hocam detaylı incelerseniz hangisinin nerde iyi olup kötü olduğunu yazarsanız hiç içimde kalmaz 😀

Aaa detaylı inceleme buldum.

GD'da 1 tane daha fazla koruma var.

MWE'da 2. seviye kapasitör kullanılmış, GD'da ise 2 tane 1. seviye, 1 tane 2. seviye kapasitör var. Kapasitör olarak da GD daha iyi.

Verimlilik olarak yakın sayılırlar.

Voltaj regülasyonu olarak MWE bir tık daha iyi.

Dalgalanma olarak 3.3V ve 5V'da MWE, 12V'da GD daha iyi. 3.3V ve 5V pek önemli değil, o yüzden burada GD daha iyi bence.

Çok da detaylı değilmiş.

Buna göre bir çıkarım yaparsak High Power Performance GD daha iyi.

Korumayı yazmamışım.

İki PSU'nun da korumaları görevini lâyıkıyla yerine getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,765
Üyeler
189,150
Son üye
AzimAch
Geri