Neler Yeni

1.250.000 tl ye golf alınır mı?

Reindi

80+ Silver
balatayı sıyırmış gibi duruyorsunuz? çok şikayetçiyseniz gidin servise? dsg abarttığınız kadar bozuk bir şanzıman değil. araçların ilk sahibi değilsiniz gelip burda dsg karalıyorsunuz. madem dsg den bu kadar şikayetçisiniz neden gidip dsg şanzımanlı bir vw aldınız? araştırmadınız mı almadan önce?

arkadaşınızın arabayı sürdüğü her an yanındaydınız değilmi? arabayı sürerken hep onu izlemiş kadar emin konuşuyorsunuz çünkü.
adam 65 binde şanzıman yemiş arabayı bana savunuyor senede 20 bin binmiş adam altı üstü vallahi ilginç bir ülke ya

asko56

80+ Silver
Kuzen bayide çalışıyor baya bi övüyordu aracı elektrikli olması sorun değilse çok çok daha iyi bir seçenek
yani 1.250 verip 2018 model yerine 35 bin tl fark verip 2025 model ürün almak çok daha avantajlı üstüne sıfır araçlarda ilk yıl mtv de ödemiyorsun 2 yıl ganratili oluyor en kötü üstüne sıfır araçlarda muayene 3 yıl sonra yaptırıyorsun diye biliyorum baya avantajlı oluyor zaten elektrikli fazlada yakmaz şehir içinde

crabman

80+ Bronze
adam 65 binde şanzıman yemiş arabayı bana savunuyor senede 20 bin binmiş adam altı üstü vallahi ilginç bir ülke ya
142000 km de dsg aracım var 20.000 km de aldım 2. sahibiyim. ayrıca ilginç olan sensin, daha binmediğin deneyimlemediğin bir aracı başkasının yaşadıklarından yola çıkarak yorumluyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır
gösterdim kronik dediler
evet dediğimden dahada kötü
param vardı aldım basit bir soru
evet araştırdım alman grubunuda deneyimlemek istiyordum
tamam siz kötülemeye devam edin benimki sağlam en azından 😁 😁 alman grubunuda deneyimlemek istiyorduysanız dsg si olmayan bir araç alsaydınız?

Reindi

80+ Silver
142000 km de dsg aracım var 20.000 km de aldım 2. sahibiyim. ayrıca ilginç olan sensin, daha binmediğin deneyimlemediğin bir aracı başkasının yaşadıklarından yola çıkarak yorumluyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam siz kötülemeye devam edin benimki sağlam en azından 😁 😁 alman grubunuda deneyimlemek istiyorduysanız dsg si olmayan bir araç alsaydınız?
isterse gitsin en çok arıza veren marka şanzıman yapsın şanzıman 65 Binde BOZULAMAZ bu kadar basit 65 binde zincir kırmayı anlarım şeyi anlarım 65 binde şanzıman yiyemez bi araba isterse çok hor kullanılsın benim 2020 corollam 140 binde daha yağı hariç şanzımanda değişen yok bu yüzden dsg ye para vermem

eneskaya6

80+ Silver
1250 ye golf alacağıma 1.300 e F30 318i alırım hocam 70/80bin km de hatasız geliyordu en son silecek koluna kadar hersey çok farklı hissiyat kalite olarak

crabman

80+ Bronze
isterse gitsin en çok arıza veren marka şanzıman yapsın şanzıman 65 Binde BOZULAMAZ bu kadar basit 65 binde zincir kırmayı anlarım şeyi anlarım 65 binde şanzıman yiyemez bi araba isterse çok hor kullanılsın benim 2020 corollam 140 binde daha yağı hariç şanzımanda değişen yok bu yüzden dsg ye para vermem
dsg sizin para vermenizi çok istiyordu 😁😁 bu dedikleriniz dsg nin temiz bir şanzıman olduğu gerçeğini değiştirmedi. ayrıca başkalarının fikirlerinden veya başkalarının deneyimlerinden bu kadar kesin yargıya varmakta doğru değil. bu konuda burda kapansın sırf bir şanzıman muhabbeti için bu kadar uzatmanın lüzumu yok.

asko56

80+ Silver

asko56

80+ Silver
egea megan da olmazkı hocam
hocam hundai i20 var hachback 5 yıl garanti veriyor firma ilk yıl mtv ödemiyorsun muayeneyede 3 yıl sonra giriyorsun üstüne firmadan güzelde indirim alırsınız üstünede fabrikasyın lpg taktırırsınız garanti bozmadan devam edersiniz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
.
hocam hundai i20 var hachback 5 yıl garanti veriyor firma ilk yıl mtv ödemiyorsun muayeneyede 3 yıl sonra giriyorsun üstüne firmadan güzelde indirim alırsınız üstünede fabrikasyın lpg taktırırsınız garanti bozmadan devam edersiniz
i20 bizde kullandık 1.4mpı aldıysanız sorunsuz sıkıntısız LPG ye tam uyumlu sanayi düşmanı güzel bir motor.
1.0 T-GDI ı bilmiyorum ilk defa kullandılar sanırım.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,944
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dsg ovenlerin ortak ozellikleri dsg sanzumana sahip araclari yok para kazanmiyor aktif arac kullanmiyorlar (yuksek ihtimal ehliyetleri bile yok)
IMG_1636.jpeg

Top Bottom