8 sene almanya bmw de çalıştım oradayken baska marka aracları da görüyordum üretim hatası kaynaklı sorunları ama kimse gidip markayı kötülemiyordu. gereği yapılıp tekrardan aynı arabadan ya da yeni arabadan devam ediyordu insanlar. Chery bi almana göre kaliteli degil zaten ama bunu kiyaslatacak kadar piyasaya güclü giris yaptı. uzun lafın kisası internette gordugunuz 2-3 haberle tavsiye edip etmemek boş laf kalabalığı olur sadece. forumlarda kimse aldigi kullandigi araba icin baslik acıp övmez zaten herkes o an yasasığı sorun varsa onun icin konu acar. 5ay 23 model omoda5 kullandim yalıtım dışında o paraya on numara arabaydı. kullanırken kendini sevdiren bi arabaaraçta çok fazla işcilik hataları var ve kalite olarak asla bir alman kadar degil . alan kişiler çok binmeden satıyor , biraz chery forumlarında dolaşarak anlayabilirsin.
sıfır araçlarda paslanma , dingil kopması ve daha birsürü ciddi sorunlar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o bütcede chery alırsanız yasayacaklarınızı kisaca özetliyim. cevrenizde ki insanlar sagda solda duydugu haberleri sorup hayırlı olsun diyecegine bos bos elestirecek bi paraya o bu şu alinirdi diyecek. ama siz o sırada emin olun arabaya hasta olacaksınız bakın bunu iddia ediyorum. megane parasına boyle bi araba neymis diyeceksinizNeden önermezsiniz? Kullanan herkes memnun, kullanmayan herkes şikayetçi Araba da yok yok ve kullanıp da şikayet eden birisini görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kia sportage olabilir c4x de guzel tavsiye ederim