Neler Yeni

1.250.000 TL'YE ALINABİLCEK SUV?

eneskaya6

80+ Silver
araçta çok fazla işcilik hataları var ve kalite olarak asla bir alman kadar degil . alan kişiler çok binmeden satıyor , biraz chery forumlarında dolaşarak anlayabilirsin.
sıfır araçlarda paslanma , dingil kopması ve daha birsürü ciddi sorunlar var.
8 sene almanya bmw de çalıştım oradayken baska marka aracları da görüyordum üretim hatası kaynaklı sorunları ama kimse gidip markayı kötülemiyordu. gereği yapılıp tekrardan aynı arabadan ya da yeni arabadan devam ediyordu insanlar. Chery bi almana göre kaliteli degil zaten ama bunu kiyaslatacak kadar piyasaya güclü giris yaptı. uzun lafın kisası internette gordugunuz 2-3 haberle tavsiye edip etmemek boş laf kalabalığı olur sadece. forumlarda kimse aldigi kullandigi araba icin baslik acıp övmez zaten herkes o an yasasığı sorun varsa onun icin konu acar. 5ay 23 model omoda5 kullandim yalıtım dışında o paraya on numara arabaydı. kullanırken kendini sevdiren bi araba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden önermezsiniz? Kullanan herkes memnun, kullanmayan herkes şikayetçi :D Araba da yok yok ve kullanıp da şikayet eden birisini görmedim.
o bütcede chery alırsanız yasayacaklarınızı kisaca özetliyim. cevrenizde ki insanlar sagda solda duydugu haberleri sorup hayırlı olsun diyecegine bos bos elestirecek bi paraya o bu şu alinirdi diyecek. ama siz o sırada emin olun arabaya hasta olacaksınız 😄 bakın bunu iddia ediyorum. megane parasına boyle bi araba neymis diyeceksiniz

kia sportage olabilir c4x de guzel tavsiye ederim

crabman

80+
cherry önermem ama 1.5 tsi veya 1.6tdi tiguan öneririm
1.5 1.6 tiguan bu bütçede bulunuyor mu? Emin misiniz?

o bütcede chery alırsanız yasayacaklarınızı kisaca özetliyim. cevrenizde ki insanlar sagda solda duydugu haberleri sorup hayırlı olsun diyecegine bos bos elestirecek bi paraya o bu şu alinirdi diyecek. ama siz o sırada emin olun arabaya hasta olacaksınız 😄 bakın bunu iddia ediyorum. megane parasına boyle bi araba neymis diyeceksiniz
chery almayın.
ocak söndürür
hq720.jpg

cherylerin özeti.

araç premium hissettiriyor kabul ama hem çok yakıyor hem güvenilir bir araç değil. hem dayanıklılık olarak hem de can güvenliği olarak. yandan çarpmalarda kağıt gibi bükülüyor araç. ama premium tabii. (arka koltukları çok dar söyleyeyim.)

ama sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur. katlanacak olan alabilir.

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver

chery almayın.
ocak söndürür
Alıntıyı görüntüle
cherylerin özeti.

araç premium hissettiriyor kabul ama hem çok yakıyor hem güvenilir bir araç değil. hem dayanıklılık olarak hem de can güvenliği olarak. yandan çarpmalarda kağıt gibi bükülüyor araç. ama premium tabii. (arka koltukları çok dar söyleyeyim.)
Omoda serisini bilmiyorum ama tiggo 8 icin gayet sağlam diyebilirim. Euroncap testi herne kadar olsa da parayı verenin gectigi firma pek önemsenmez. gercekte canlı incelediğim arabadan yola cıkarak tiggo8 gayet saglam bir kasaya sahip. yandan carpmalarda kagit gibi olduğuna nerden vardınız test vs var mı atarsanız sevinirim.

yakıt olarak benzinli butun araclar kadar yakıyor. 1 hafta 1.0 clio kullanmak sorunda kaldım 9lt yakıyordu omoda5 11lt yakıyordu. biri 90hp hafif bir arac digeri 183hp 1.4ton falandı

16-17 model vw kia vs alınacağına chery almak daha mantıklı ama bmw mercedes alınabiliyorsa 16/17 model 70-90km de o zaman bmw mercedes almak kesinlikle daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yusuf Arda Karatay
Hocam Qashqai, Kadjar, Kuga olmadı Egea Cross bakmanı öneririm sana.

crabman

80+
Omoda serisini bilmiyorum ama tiggo 8 icin gayet sağlam diyebilirim. Euroncap testi herne kadar olsa da parayı verenin gectigi firma pek önemsenmez. gercekte canlı incelediğim arabadan yola cıkarak tiggo8 gayet saglam bir kasaya sahip. yandan carpmalarda kagit gibi olduğuna nerden vardınız test vs var mı atarsanız sevinirim.

yakıt olarak benzinli butun araclar kadar yakıyor. 1 hafta 1.0 clio kullanmak sorunda kaldım 9lt yakıyordu omoda5 11lt yakıyordu. biri 90hp hafif bir arac digeri 183hp 1.4ton falandı

16-17 model vw kia vs alınacağına chery almak daha mantıklı ama bmw mercedes alınabiliyorsa 16/17 model 70-90km de o zaman bmw mercedes almak kesinlikle daha mantıklı.
1.250.000 bütçe ile en çok omoda 5 bulunduğu için yaptığım tüm yorumlar (yakıt yakma ve pre hissiyat dışı) omoda 5 için geçerliydi. Tiggo modelleri için biraz araştırma yapmalıyım çok derinlemesine incelemedim daha önce. İçine falan oturdum üç beş kurcaladım.

1.5 TSI Motor Tiguan şehir dışı 5 şehir dışı 6 yakıyor. Tiggo 8 ise 7-8 zorlanırsa maksimum 10 litreleri görebiliyor.
Küçük motorlu araçlar kalkmak için bir yerlerini yırtar o yüzden daha çok yakabiliyorlar. Fakat 1.6 TGDI motorun kalkmak için kendisini pek zorlamasına gerek yok, o da zaten kısmen büyük hacmi, benzinli ve güçlü oluşundan fazla yakıyor. Ayrıca i20 N aracıda 1.6 TGDI motor kullanıyor yakıt ortalaması 7 litre. aralarında 30 beygir ve 200-300 kg civarı fark var. Yani bu yakıt yakma durumu daha çok markanın elinde. Motora attıkları ecu ayarları ile ilgili.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mehmet B

chery almayın.
ocak söndürür
Alıntıyı görüntüle
cherylerin özeti.

ama sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur. katlanacak olan alabilir.
2020 -2021 arası rahatlıkla bulunabiliyor , 1.5 ve 1.6 arasında neredeyse fiyat farkı yok , motor kişiye kalmış

Sqruam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Caytas
Hocam Dacia Duster 1.3 Tce Essential Benzin/Lpg 22 kasa 2. el sıfıra yakın alabilirsin Arkada aynısı var güç var konfor var 5 kişide rahat sığar

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Harvey
5 kişilik bir aileyiz, opel astra j sedan 1.3 arabayı sattık. İkinci el SUV almak istiyoruz. Kuga veya Citroen C4X düşünüyoruz.
Siz ne dersiniz?
2. El chery

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Heisenberg

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Harvey
chery güvenmiyorum hocam
Neden

chery güvenmiyorum hocam
8 ay civarı chery kullanıyoruz hiçbir kronik sorun çıkmadı trim sesi dahi yok bu fiyata alınabilicek en iyi araç bunun 1 milyon üstü araçlarda içinde deri göremezsin t8 pro avantgarde kullanıyorum iç dizayn olsun dışı olsun baya iyi kazada yaptık ağır hasar kaydı var kaza zaten internette birçok yerde paylaşıldı herkes sağlamlığını gördü karşı tarafın kaşı gözü patlamasına rağmen bizde çizik dahi yoktu kazadan sonra parça sıkıntısı yaşamadık parçalar aşırı hızlı geldi servis desteği çok iyi alabiliceğin en iyi araç olur. Bu dediklerimize chery görmüş kullanmış kişilerden duyabilirsin çünkü kullanıp görmemiş olanların yorumları boş bakıp gülüyorum sadece.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Heisenberg
Neden

8 ay civarı chery kullanıyoruz hiçbir kronik sorun çıkmadı trim sesi dahi yok bu fiyata alınabilicek en iyi araç bunun 1 milyon üstü araçlarda içinde deri göremezsin t8 pro avantgarde kullanıyorum iç dizayn olsun dışı olsun baya iyi kazada yaptık ağır hasar kaydı var kaza zaten internette birçok yerde paylaşıldı herkes sağlamlığını gördü karşı tarafın kaşı gözü patlamasına rağmen bizde çizik dahi yoktu kazadan sonra parça sıkıntısı yaşamadık parçalar aşırı hızlı geldi servis desteği çok iyi alabiliceğin en iyi araç olur. Bu dediklerimize chery görmüş kullanmış kişilerden duyabilirsin çünkü kullanıp görmemiş olanların yorumları boş bakıp gülüyorum sadece.
Hocam ben anlarım da pedere anlatamam 😅

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Neden önermezsiniz? Kullanan herkes memnun, kullanmayan herkes şikayetçi :D Araba da yok yok ve kullanıp da şikayet eden birisini görmedim.
Hocam şirkete test sürüşü için getirdiler, aracın kozmatik ve dış görünüşü gayet iyi fakat süspansiyon ve alt takım işçiliği olarak biraz geri plandalar.

Top Bottom