Şaka yapıyorum hocamrengi farketmez
Belki günün birinde evereste arabayla çıkar diye en iyisi jeep alsın.Belki gidecek adam işi düşecek öyle bir yere?
Şaka yapıyorum hocamrengi farketmez
Belki günün birinde evereste arabayla çıkar diye en iyisi jeep alsın.Belki gidecek adam işi düşecek öyle bir yere?
Harbi şaka gibi elemansınız hee türkiyenin her yeri dümdüz zaten hiç dik yokuşlar yokŞaka yapıyorum hocam
Belki günün birinde evereste arabayla çıkar diye en iyisi jeep alsın.
%85 eğim ne demekHarbi şaka gibi elemansınız hee türkiyenin her yeri dümdüz zaten hiç dik yokuşlar yok
Olm sende varmı bişey kurnaz eleman, 60 diyorum aloo hayırdır niye yükseltiyorsun oranı%85 eğim ne demek
(%60) bak "Yüzde Altmış"%85 eğim ne demek
ford focus al daha iyi1.3 tce 2023 model ıcon 10kmde
Düzenlemişsin ben unutmam.Olm sende varmı bişey kurnaz eleman, 60 diyorum aloo hayırdır niye yükseltiyorsun oranı
Mesaj otomatik birleştirildi:
(%60) bak "Yüzde Altmış"
Bizde 1 hafta önce 1.0 tce 90hp Clio kullandık dağda çıktık 3 4 tane de valizde koyduk tamam araba bagajından dolayı biraz koltuklara da koyduk ama banamısın demedi dağ bayır vs hepsi çıktık ama yakıt yaktı tabii biraz (ort. 6.0, ağırlıklı olarak şehir dışı)1.3 tce ye binmemişsin f30 lara saplıyor ben geçen sene dağda 1.3 tce duster sürdüm (otomatik olduğundan) bi basıyım seni arkaya yaslıyor araba (150bg stok aynı motoru mersedes bazı suv modellerinde kullanıyor 168bg olacaktı sanırım)
Hdhshsghzhzhshshshshsh harbi harbi kafanda sıkıntı var çocuk kurnazlıkların bana sökmez cevap verdiğin tüm mesajlara bak düzeltmişmiyim hadi köyüne anadolu cahili seniDüzenlemişsin ben unutmam.
puahahqha zora gelince tabi kendin nerede doğdun anadolu cahili diyorsun.Hdhshsghzhzhshshshshsh harbi harbi kafanda sıkıntı var çocuk kurnazlıkların bana sökmez cevap verdiğin tüm mesajlara bak düzeltmişmiyim hadi köyüne anadolu cahili seni
Geçen sene dusterden önce turbosuzu vardı 23 model arkaya odun yükledik kütük bildiğin ön iki koltuk harici ful odundu 40-50 ile yokuşu çıktık yolda biraz dinlenmek için su akan yerde durduk adamlar değişik bakıyor 0 arabanın içi odun yüklü olunca turbo aşırı farkettiriyorBizde 1 hafta önce 1.0 tce 90hp Clio kullandık dağda çıktık 3 4 tane de valizde koyduk tamam araba bagajından dolayı biraz koltuklara da koyduk ama banamısın demedi dağ bayır vs hepsi çıktık ama yakıt yaktı tabii biraz (ort. 6.0, ağırlıklı olarak şehir dışı)
Nerde doğduğum yazıyor anadolu kurnazî hemen yazmadığım yazıyı bile yazmış göstereceksin puhahahahahahaha başka kapıyapuahahqha zora gelince tabi kendin nerede doğdun anadolu cahili diyorsun.