1.3 Fiat Egea Yağ Kaçağı Normal Mi?

liba

80+
Reaksiyon skoru
25
Selamlar arkadaşlar aracım egea 1.3 mj urban manual ve aracımda exper yaptırdık ve aşırı yağ kaçağı olduğu söylendi yağ aşağıda dağılmış ve aşağıda çoğu yere sıçramış. (Bilgim yoktu, bundan dolayı ticarette bozuldu)
Bundan kaynaklı yağ soğutucuyu değiştirmemiz gerek dediler, ortalama 20 bin maaliyet çıkar dediler aracın ilk sahibiyim ve araç henüz 98 bin kilometrede, sizce bu durum normal mi, yada zaten normalde de olabilecek aşınmaya bağlı yağ kaçaklarını, sanayici tarafından şişirilmiş bir reçete mi bilgim olmadan sanayiye gitmek istemedim. Biraz aydınlatırsanız sevinirim

Aracı alt yıkamaya sokup 1-2 gün temiz kullanın. Ardından tekrardan lifte kaldırıp iyi bir ustayla analiz etmek lazım. Her önüne gelenle yağ soğutucu değiştirilmez

Vallaha bende öyle yapıcam sanırım, bu motor yıkamalar ile ilgili bilginiz varmıdır fiyatlar için sorduk birine 1500 +kdv dedi

116 binde egea 1.3 Multijet easy var o tarz birşeyle hiç karşılaşmadım.

Hocam arabanın altına inip bi bakmak lazım bende lifte çıkardıklarında öğrendim aslında motorum hiç yağ eksiltmedi ama böyle öğrendik bizde bakalım nasıl düzelticez, sanayiide ustalarla uğraşmak zor

Geri