Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çağatay
Ben de grey gift switch almıştım şubat 11de bugün kargoya verilmiş yanwen ile

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan

Bozo47

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Dozdar Aydoğan
Hala devam ediyormu acaba ? Kod vs nasil alabiliriz?

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Allah ın izniyle siparişi verdiler tam 21 gün sonra... yanwen ile, bana geri dönüş yaptılar bir mesaj yazmıştım. ürünün fiyatını isteğinize göre değiştirebiliriz kaç gösterelim gibisinden bende baktım her türlü vergi kitliyolar aldığım fiyattan gösterin dedim bakalım gene 70 dolar üzerinden mi gelicek vergi.

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
Sonunda yanwen ile kargoya verdiler

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Hala devam ediyormu acaba ? Kod vs nasil alabiliriz?
Alırsın ama vergisiz 50 dolara alırsın. Ek indirim bitti şuan.
Arkadaşlar kod için siteye girince sol altta rewards kısmına girip(ilk önce bi kayıt olun) farklı bir mail adresi yazın. Sonra bu hesaptan çıkış yapıp gönderdiğiniz maili kontrol edin. O mail sizi siteye tekrar yollayınca da sol altta sizden mail isteyecek oraya da yine en son kullandığınız maili yazın. Sonra kodu yolluyorlar. Ben adamlara not olarak yanwen ya da yunexpress ile göndermelerini istedim. Eğer Çin den gelmiyorsa böyle bir ihtimalleri var mı acaba? Birde yazdığım notu sipariş bilgisinde göremiyorum. Sizde de durum aynı mı? Umarım iletilmiştir.
Böyle alırsın kodu.

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Benim siparişimi eline yüzlerine bulaştırdıkları için sonraki alışverişimde %10 indirim verdiler herhangi bir üründe toplu bir şey satın alacak arkadaş vs varsa iletişime geçebilir.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Muhammed efe
Benim siparişimi eline yüzlerine bulaştırdıkları için sonraki alışverişimde %10 indirim verdiler herhangi bir üründe toplu bir şey satın alacak arkadaş vs varsa iletişime geçebilir.
Kanka Türkiye gönderimleri yok ki. Banada dalga geçer gibi 5 dolar geri ödeme teklif ettiler. Hala dönüş yapmadılar.

xetryck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit
Ben de grey gift switch almıştım şubat 11de bugün kargoya verilmiş yanwen ile

Allah ın izniyle siparişi verdiler tam 21 gün sonra... yanwen ile, bana geri dönüş yaptılar bir mesaj yazmıştım. ürünün fiyatını isteğinize göre değiştirebiliriz kaç gösterelim gibisinden bende baktım her türlü vergi kitliyolar aldığım fiyattan gösterin dedim bakalım gene 70 dolar üzerinden mi gelicek vergi.
ürün elinize ulaştı mı vergi ve bilgilendirebilir misiniz

Top Bottom