Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Muhammed efe
Hocam 90 dolardan göstermişler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tükenmezle 90 yazmışlar.
Kardeşim önce Cimer'e yaz. Muhtemelen tekrar gümrüğe getir bakalım derler. Zaten aldığın fiyatın dekontunu gösterirsen düzeltirler seve seve. Kesinlikle imkanın varsa uğraş bunlarla iyice geçirmeye başladılar. Zaten firmaya yazarsan sana dekont gönderirler siparişin için.

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Kardeşim önce Cimer'e yaz. Muhtemelen tekrar gümrüğe getir bakalım derler. Zaten aldığın fiyatın dekontunu gösterirsen düzeltirler seve seve. Kesinlikle imkanın varsa uğraş bunlarla iyice geçirmeye başladılar. Zaten firmaya yazarsan sana dekont gönderirler siparişin için.
Hocam cimere yazdım cevap bekliyorum.Birde Ankara da yaşıyorum gümrük işleri nasıl olur bilmiyorum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Muhammed efe
Hocam cimere yazdım cevap bekliyorum.Birde Ankara da yaşıyorum gümrük işleri nasıl olur bilmiyorum.
Senin gümrük nereden çıktığı gözüküyor? Bi kargo sorgulamadan bakar mısın? Ankara'da da gümrük müdürlüğü var.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Muhammed efe
Ankarada var ama istanbuldaki gümrükten geldi benimki
O zaman sen Ankara'da bulunan gümrükten işlem yapabilir misin onu öğrenmeye çalış. Mantıken yapabiliyor olman lazım. Herkes gümrük işi olduğunda İstanbul'a gelip gidecek değil sonuçta.

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan
Sen verebildin mi bu arada dilekçe? Cimer'e yazdıysa onu şikayet sayıp direkt gümrüğe gitte diyebilirler. Bana direkt öyle demişlerdi.
İşlerim olduğu için gidemedim. Yarın gideceğim inşallah.

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Muhammed efe
Hocam VGN GAMEPOWER RK86 Bu klavye alınır mı kalite olarak ajazz ya da akko dan farkı var mıdır
Kalitesi bahsettiğin markalardan daha düşük. Geçmişte alıp-satmıştım bu ürünü ama tuş takımı ve switchlerini değiştirmiştim. Çünkü switchleri kronik sorunlu. Çift basıyor veya algılamıyor. 2 switchte sorunlu çıkabilir 6 switchte sorunlu çıkabilir. Ek switch alırım diyorsan alabilirsin. Ses tokluğunu da Ajazz ve Akko gibi bekleme.

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
Kalitesi bahsettiğin markalardan daha düşük. Geçmişte alıp-satmıştım bu ürünü ama tuş takımı ve switchlerini değiştirmiştim. Çünkü switchleri kronik sorunlu. Çift basıyor veya algılamıyor. 2 switchte sorunlu çıkabilir 6 switchte sorunlu çıkabilir. Ek switch alırım diyorsan alabilirsin. Ses tokluğunu da Ajazz ve Akko gibi bekleme.
Anladım hocam o halde bugün arttık epomaker den ak820 yi çekeceğim vergisi de ne gelirse arttık

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
O değilde baya kişi bu klavyeden çekti.
Konuyu açan whatgeek ve epomakere baya satış yaptırdı. Reklam için komisyon istemesi lazım.

Top Bottom