brown en sessiz olan switch genelde mekanik klavyelerdeArkadaslar blue switch istemiyorum çok sesli oluyor araştırdım kadarıyla red ya da brown daha iyiymiş ses icin siz ne dersinjz
brown daha iyi ses için ancak fark etmez redle çok farkı yokArkadaslar blue switch istemiyorum çok sesli oluyor araştırdım kadarıyla red ya da brown daha iyiymiş ses icin siz ne dersinjz
Geldiler yine
Niye gelmesinler varsa daha iyisi at ozaman.Geldiler yine
sana niye batıyor kiGeldiler yine
Temudan almak istemiyorum 1 2 ay ürün beklemek vs aklimda red dragon k530 pro var ama iyi midir
10 günde geliyor bazen 8 9 1 2 ay ne yıl 2005 miTemudan almak istemiyorum 1 2 ay ürün beklemek vs aklimda red dragon k530 pro var ama iyi midir
kötüdürTemudan almak istemiyorum 1 2 ay ürün beklemek vs aklimda red dragon k530 pro var ama iyi midir
Niye gelmesinler varsa daha iyisi at ozaman.
%60 istiyor değil mi arkadaş? Tek bildiğiniz aula onun dışında klavye bilmiyorsunuz.sana niye batıyor ki
Biliyorsan uzatma at%60 istiyor değil mi arkadaş? Tek bildiğiniz aula onun dışında klavye bilmiyorsunuz.
çok az daha büyük ve yüzde 60 muadillerinden daha ucuza onların 3 4 katı daha iyi olduğu için öneriyoruz merak etme klavye bilmediğimizden değil bu fiyata bedava olduğundan daha iyisi olmadığından%60 istiyor değil mi arkadaş? Tek bildiğiniz aula onun dışında klavye bilmiyorsunuz.
niye kötüdür10 günde geliyor bazen 8 9 1 2 ay ne yıl 2005 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötüdür