...utku...
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Bütçe
- 1500
Kablosuz tercihim.
Onun harici bir şey aramıyorum
Onun harici bir şey aramıyorum
meyergaming.com
Vxe r1 nasıl![]()
DAREU A950GM Black Kablosuz Gaming Mouse
Windows, macOS ve Android dahil olmak üzere çeşitli ortamlarda özgürce kullanın.www.gaming.gen.tr
![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Gaming Mouse [Nordic MCU & 4K]
Darmoshark M3 Pro Wireless Gaming Mouse [Nordic MCU & 4K] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Vxe r1 nasıl
Bütçemi aşıyor hocam 1. DışındakilerBunlar varken VXE alınmaz.
Burdan ark A9 en iyi seçenek![]()
DAREU A950GM Black Kablosuz Gaming Mouse
Windows, macOS ve Android dahil olmak üzere çeşitli ortamlarda özgürce kullanın.www.gaming.gen.tr
![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Gaming Mouse [Nordic MCU & 4K]
Darmoshark M3 Pro Wireless Gaming Mouse [Nordic MCU & 4K] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçemi aşıyor hocam 1. Dışındakiler
Bataryası az gibi geldi sankiO zaman A950GM alınır. Bende kullanıyorum.
Bataryası az gibi geldi sanki
Dareu ile vxe r1 se aynı gözüküyor neredeyse tüm özellikleri
R1 se daha iyi değil mi r1 denMuadillerine göre evet batarya optimizasyonu pek iyi değil ama sizin bütçenizde daha iyi bir ürün yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
R1'de bütçenizi aşıyor hocam. O fiyata A9 Plus almanız daha mantıklı.
R1 se daha iyi değil mi r1 den