Neler Yeni

1.5k ya wireless mouse önerisi

-Vexo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
2.el dusunur musun
Yok ya ikinci ele pek sıcak bakmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam baktım biraz ,yavaş hareketlerde sensörde sorun olabiliyormuş. Siz kendiniz kullanıyorsanız böyle bi sorunla karşılaştınız mı ?

Delikli mouse nasıl olur bilemiyorum. Mouse genelde internet cafelerde kullanmayı düşünüyorum delikli olması belki sorun çıkarabilir

Son düzenleme:

baranthemosby

80+ Bronze
Yok ya ikinci ele pek sıcak bakmıyorum

Hocam baktım biraz ,yavaş hareketlerde sensörde sorun olabiliyormuş. Siz kendiniz kullanıyorsanız böyle bi sorunla karşılaştınız mı ?

Delikli mouse nasıl olur bilemiyorum. Mouse genelde internet cafelerde kullanmayı düşünüyorum delikli olması belki sorun çıkarabilir
Kendim kullanmadım hocam. Ancak wireless kategorisinde hiç kuşkusuz alınabilecek en iyi Mouse olduğunu düşünüyorum. Kullanmadıysan nasıl eminsin diyebilirsiniz. Ancak Asus, hiç bir model de üzmez. Bütçenize göre en iyi farenin o olduğunu düşünmekteyim. Bu sadece bir düşünce bu sadece bir tahmin. Tercih sizin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer
gerçekten iyi bi mouse almak istiyorsan asus corsair tarzı markalardan uzak dur, alabileceğin top tier 3-5 mouse var geri kalanlarda ucuz wireless olanı alsan da pek bi sey farketmez
lamzu atlantis-sora-gpro-viperultimate-basiliskultimate-deathadder v3

Top Bottom