P PDDucky 80+ Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Poyraz Cuma, 10:59 #1 Bütçe 1800 Selamlar. Benim mikrofonum cızırtı yaptığından değiştirdim ve bu mikrofondada sorun çıktı. İade edeceğim sizce ne alsam iyi olur?
Selamlar. Benim mikrofonum cızırtı yaptığından değiştirdim ve bu mikrofondada sorun çıktı. İade edeceğim sizce ne alsam iyi olur?
Lloydˢᵗᵉʳ 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 487 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 195 Konum Detroit, Michigan İsim Lloyd Pazar, 20:01 #2 PDDucky yazmış: Selamlar. Benim mikrofonum cızırtı yaptığından değiştirdim ve bu mikrofondada sorun çıktı. İade edeceğim sizce ne alsam iyi olur? Devamı için tıklayın... Thronmax MDrill Dome Plus Mikrofon (96 kHz / 24 bit) Thronmax MDrill Dome Plus Mikrofon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu bütçedeki en iyi seçenek şu anda.
PDDucky yazmış: Selamlar. Benim mikrofonum cızırtı yaptığından değiştirdim ve bu mikrofondada sorun çıktı. İade edeceğim sizce ne alsam iyi olur? Devamı için tıklayın... Thronmax MDrill Dome Plus Mikrofon (96 kHz / 24 bit) Thronmax MDrill Dome Plus Mikrofon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu bütçedeki en iyi seçenek şu anda.