Neler Yeni

1.8milyon TL bütçe ile SUV araba tavsiyesi

Freix

80+ Bronze
Makyajlı mi geliyor Tucson ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğrafları varsa atar misin
Makyajlılar henüz piyasaya sürülmedi diye biliyorum. Dediğim gibi 200 aracın kaçı tucson olur bilmiyorum ama Türkiyeye kesin olarak sınır 200 koydular demişti. Bu ay yeni araç lansmanı yaptılar bu sebepten ya çok az gelir ya da hiç gelmez bu ay almak gibi fikriniz varsa muhtemelen bayiinin önceden elinde olan aracı alırsınız. Bir de bir arkadaş da demiş kia sportage de güzel araba ztn yakın seviye arabalar.

kiaya da bakabilirsiniz şahsen tasarımı tucson daha iyi. Kianı kırzmızısı mükemmel duruyor.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Çok basmassanız çoğu araç az yakar hocam. Superb kullanıyorum arabayı sakin kullanımda 5 litrelere kadar düşürüyorum, 1.5 TSI motor bu yönde çok hoş aslına bakılırsa. Ayrıca aracınızı B SUV mu istiyorsunuz C SUV mu? Peugot'un 3008 veya 2008 modeli güzel. Ayrıca Tucson ile Sportage modelleride hoş modeller. Bu araçların çoğunun içine bindim kullandım hepsi de birbirinden güzel. Seat Ateca'da güzel modeldir. Motor olsun, iç donanım olsun sizi tatmin eder diye düşünüyorum. Bunun yanında WV araçları da unutmayın :)

Freix

80+ Bronze
Çok basmassanız çoğu araç az yakar hocam. Superb kullanıyorum arabayı sakin kullanımda 5 litrelere kadar düşürüyorum, 1.5 TSI motor bu yönde çok hoş aslına bakılırsa. Ayrıca aracınızı B SUV mu istiyorsunuz C SUV mu? Peugot'un 3008 veya 2008 modeli güzel. Ayrıca Tucson ile Sportage modelleride hoş modeller. Bu araçların çoğunun içine bindim kullandım hepsi de birbirinden güzel. Seat Ateca'da güzel modeldir. Motor olsun, iç donanım olsun sizi tatmin eder diye düşünüyorum. Bunun yanında WV araçları da unutmayın :)
kral 5 litre de iyiymiş tdi olan vardı 6.5/7 nin altına bir kere düşmedi.

etnetalw

80+ Bronze
Arkadaşlar bütçemde bir artış olduğu için sizlerden az yakan(7 üstü olmasın) ama çok giden tasarım ve donanım olarak en iyi suv model araba hangisi sizce? Önerileriniz nelerdir
DS tabii ki. çok iyi bence.
DS 4 Performance Line BlueHDi 130 Otomatik sıfır bulursan
DS 4 Esprit de Voyage BlueHDi 130 Otomatik 2. el bulursan

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
kral 5 litre de iyiymiş tdi olan vardı 6.5/7 nin altına bir kere düşmedi.
Ben de genelde görmüyorum bu değerleri ailemle veya arkadaşlarlayken basmıyorum çok tek olduğumda 9 un altına düşmüyor o yüzden dedim yani 90/100 arası gidip gelirsen uzun yolda yakmaz verimli motor ben çok memnun kaldım.

K1NGO82

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Elektrikli bakar mısınız? Eğer bakarsanız togg öneririm. Yoksa Honda Crv öneririm

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
çok iyi araç malzeme kalitesi olarak falan iç döşeme urus gibi ya tonale ya o
Hocam Renault'nun Max hızın 175 olması ve tepkimelerinin geç olması sıkıntı çıkartır mı
Elektrikli bakar mısınız? Eğer bakarsanız togg öneririm. Yoksa Honda Crv öneririm
Hocam il içinde yaşasam tamamen evet düşünürüm İstanbul'da yaşıyorum zaten lakin il dışına çıktığında özellikle Karadeniz hattine elektrikli şarj istasyonu yok sıra olayi falan benim için çok tehlikeli

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Renault austral hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
full hibriti gelecek bence değmez şuankilkerini almaya. Şuanki modellerdede küçük ekran var herhalde büyük ekranalr 2024 te gelecek

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Renault Austral'in 1-2 videosuna bakmıştım bayağı hoşuma gitti. Detaylarını çok bilmiyorum ama. Bence araştır biraz.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Eğer kullanıcıysan tonale, ama biraz biner satarım diyorsan yine austral değerlendirilir.

subaru foresterda olabilir

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
full hibriti gelecek bence değmez şuankilkerini almaya. Şuanki modellerdede küçük ekran var herhalde büyük ekranalr 2024 te gelecek
Hocam fiyatta ona göre artıcaktır ama şuan 1.7m iken almak mantıklı mı sizce 2024 e kadar 2.5 olur o çünkü :(
Renault Austral'in 1-2 videosuna bakmıştım bayağı hoşuma gitti. Detaylarını çok bilmiyorum ama. Bence araştır biraz.
benimde hoşuma gitti uzun yol videosu bulamadım uzun yol olsa daha güzel bir şey olabilir gibi

Eğer kullanıcıysan tonale, ama biraz biner satarım diyorsan yine austral değerlendirilir.

subaru foresterda olabilir
hocam ben sürmek yol yapmak işte takılmak için alıyorum 2-3 yıla da satar gibi düşünüyorum

Top Bottom