Neler Yeni

1 adet ölü pixel sorunu

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Muhammed efe
Ölü piksel bu arkadaşlar hala kararsızım servise götürüp götürmeme konusunda geri çevirirler diye endişe ediyorum
Kanka onu bi kolonyalı bezle silsene leke giib duruyor ölü pixele hiç benzemiyor.

Abdullah021

80+ Bronze
İyi günler arkadaşlar 2 ay önce amazon üzerinden almış olduğum lg marka oyuncu monitörümde 1 adet ölü piksel çıktığını fark ettim bununla ilgili lg servisiyle görüşme sağladığım kendileri en az 3 ila 5 ölü piksel olmaması durumunda işlem yapmadıklarını ve 1 adet ölü pikselin normal kabul edildiğini ilettiler bu durumda thh başvurmakla uğraşmak istemiyorum servise götürsem orda kararları değişebilir mi tavsiyeniz nedir bu yönde
İade alırlar.Benimde başıma Monitörü aldıktan 4 sene sonra geldi çok umursamadım,bazen arada gözüksede genelde kendiliğinden kayboluyordu benimkisi.Sizinkisi yeni olduğu için en doğrusu iade etmek,Monitörde de garanti oluyordur muhtemelen.

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Deniz
bıktım bu ölü pikselden
amazondan asus monitör aldım 3 defa iade ettim msi aldım iade ettim en son lg aldım onda da var ama yeter artık bunaldım bu durumdan o yüzden görmüyorum artık.
çok sıkıntı yaratmayan yerdeyse görmezden gel bence
ama thh kısmını araştır üstüne gidersen değişim ya da para iadesi alabilirsin alanlar var diye biliyorum.
ama ben uğraşamam şahsen onla

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Muhammed efe
İade alırlar.Benimde başıma Monitörü aldıktan 4 sene sonra geldi çok umursamadım,bazen arada gözüksede genelde kendiliğinden kayboluyordu benimkisi.Sizinkisi yeni olduğu için en doğrusu iade etmek,Monitörde de garanti oluyordur muhtemelen.
Sizinki sıkışmış pixeldir o zaman yani tek rengi vermiyordur diğer renkleri veriyordur tam ölü pixel değildir.

YazılımKafa

80+ Gold

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
Fotoğrafta ölü piksel gözükmüyor
Kamerada biraz bulanık çıkıyor ondan dolayı leke gibi gözüküyor bezle sildim ama hala var ölü piksel daha öncede yaşadığım için biliyorum az çok şu an 1 adet daha sol alt köşede fark ettim 2 tane oldu totalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,613
Üyeler
168,466
Son üye
KremSanti53
Top Bottom