Merhaba arkadaşlar profesyonel olarak fortnite oynuyorum turnuvalara katılıyorum pingimin düşük olması gerek . 1 ay lık başka bir şehire gidicem ve orada internet yok nasıl bir çözüm bulabilirim leptoptan oynuyacağım
hocam superboxlarda ping biraz yüksek olmuyomu4.5 G ile bağlanabileceğin turkcel'de SUPERBOX veya vodofone'da Redbox satın alıp kullanabilirsiniz.
ya da 4.5 G destekli sim kartı takabileceğiniz router var onlar işinizi görücektir.4.5 G ile bağlanabileceğin turkcel'de SUPERBOX veya vodofone'da Redbox satın alıp kullanabilirsiniz.
9-15 arası ping oluyor. baz istasyonuna yakınlarındaysa biraz daha düşük olabilir onun haricinde başka ne yapabilir bilmiyorum.hocam superboxlarda ping biraz yüksek olmuyomu
benimde aklıma ilk o geldide ben 80 90 ping alıyordum superboxla ama yerimden kaynaklı yüksek ihtimalya da 4.5 G destekli sim kartı takabileceğiniz router var onlar işinizi görücektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
9-15 arası ping oluyor. baz istasyonuna yakınlarındaysa biraz daha düşük olabilir onun haricinde başka ne yapabilir bilmiyorum.