Neler Yeni

1 ay mastürbasyon yapmasam 3 günle aynı zevki alir miyim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Etkilerin geçmesi ne madar sürer?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 3 yapanında hiç mi işi yok abi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foruma uzaylılar gelmiş.
Onu bilmiyorum doktor değilim ama zararları büyük

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
arkadaşın sorusuna cevap verecek olursam bu arada muhtemelen baya bi zevk alırsın ancak bir erkeğin 1 ay mast yapmadan dayanabileceğini sanmıyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
arkadaşın sorusuna cevap verecek olursam bu arada muhtemelen baya bi zevk alırsın ancak bir erkeğin 1 ay mast yapmadan dayanabileceğini sanmıyorum
Dayaniliyor. Yabancilarda buna ozel etkinlik bile var NNN diye .d tam bir meme(mim yazayim yanlis anlama bir tur patlatirsin simdi) etkinligi

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
En son denediğimde bir kızla konuşurken titriyordum.En iyisi kademeli azaltmak 5 ten 3 e çekip sanayilik olmaya gerek yokm

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
ben en fazla 1 hafta dayanabilmiştim yapmadan oda eskiden tabi yani asosyal insanlar genellikle mast yapar genellikle diye düşünüyorym
Dayaniliyor. Yabancilarda buna ozel etkinlik bile var NNN diye .d tam bir meme(mim yazayim yanlis anlama bir tur patlatirsin simdi) etkinligi

En son denediğimde bir kızla konuşurken titriyordum.En iyisi kademeli azaltmak 5 ten 3 e çekip sanayilik olmaya gerek yokm

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
İhtiyaçdır.
Hayır, değil. Haram olduğuna göre ihtiyaç falan değil. Ek olarak bir insan ihtiyacını giderirken sağlığına hiç zarar verir mi?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hayır, değil. Haram olduğuna göre ihtiyaç falan değil. Ek olarak bir insan ihtiyacını giderirken sağlığına hiç zarar verir mi?
Peki hocam haram olduğunu nasıl anladınız? İhtiyaç olduğunu biliyordum ama arkadaşlarımla vs konuşurken haram değil ihtiyaç falan diyolardı

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Peki hocam haram olduğunu nasıl anladınız? İhtiyaç olduğunu biliyordum ama arkadaşlarımla vs konuşurken haram değil ihtiyaç falan diyolardı
hocam ihtiyaç demek biraz fazlaya kaçmak olur yapmadan yaşayanlar var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom