Onu bilmiyorum doktor değilim ama zararları büyükEtkilerin geçmesi ne madar sürer?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Günde 3 yapanında hiç mi işi yok abi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Foruma uzaylılar gelmiş.
Bi arkadaş sordu yaOnu bilmiyorum doktor değilim ama zararları büyük
Dayaniliyor. Yabancilarda buna ozel etkinlik bile var NNN diye .d tam bir meme(mim yazayim yanlis anlama bir tur patlatirsin simdi) etkinligiarkadaşın sorusuna cevap verecek olursam bu arada muhtemelen baya bi zevk alırsın ancak bir erkeğin 1 ay mast yapmadan dayanabileceğini sanmıyorum
En son denediğimde bir kızla konuşurken titriyordum.En iyisi kademeli azaltmak 5 ten 3 e çekip sanayilik olmaya gerek yokmarkadaşın sorusuna cevap verecek olursam bu arada muhtemelen baya bi zevk alırsın ancak bir erkeğin 1 ay mast yapmadan dayanabileceğini sanmıyorum
Dayaniliyor. Yabancilarda buna ozel etkinlik bile var NNN diye .d tam bir meme(mim yazayim yanlis anlama bir tur patlatirsin simdi) etkinligi
En son denediğimde bir kızla konuşurken titriyordum.En iyisi kademeli azaltmak 5 ten 3 e çekip sanayilik olmaya gerek yokm
Hayır, değil. Haram olduğuna göre ihtiyaç falan değil. Ek olarak bir insan ihtiyacını giderirken sağlığına hiç zarar verir mi?İhtiyaçdır.
Is Masturbation Healthy?
Masturbation is good for your mentally and physical health. And totally safe sex — there’s no risk of STDs or pregnancy.www.plannedparenthood.org
Zarar veren bir şey helal veya ihtiyaç olamaz bile zaten.Hayır, değil. Haram olduğuna göre ihtiyaç falan değil. Ek olarak bir insan ihtiyacını giderirken sağlığına hiç zarar verir mi?
Peki hocam haram olduğunu nasıl anladınız? İhtiyaç olduğunu biliyordum ama arkadaşlarımla vs konuşurken haram değil ihtiyaç falan diyolardıHayır, değil. Haram olduğuna göre ihtiyaç falan değil. Ek olarak bir insan ihtiyacını giderirken sağlığına hiç zarar verir mi?
Anlamakla değil, direkt ayet ile sabit haram olduğu.Peki hocam haram olduğunu nasıl anladınız? İhtiyaç olduğunu biliyordum ama arkadaşlarımla vs konuşurken haram değil ihtiyaç falan diyolardı
Hangi ayet peki hocam? Arkadaşlarımla paylaşayım ben deAnlamakla değil, direkt ayet ile sabit haram olduğu.
hocam ihtiyaç demek biraz fazlaya kaçmak olur yapmadan yaşayanlar varPeki hocam haram olduğunu nasıl anladınız? İhtiyaç olduğunu biliyordum ama arkadaşlarımla vs konuşurken haram değil ihtiyaç falan diyolardı