🔥İndirim 1 Ay Ücretsiz Linux VPS İstanbul Lokasyonlu

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,566
VPS bölümünden linux sunucu alırsanız 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz veya isterseniz daha yüksek sunucu seçip indirim kuponu gibi kullanabilirsiniz (reklam değil)

Kod >> FREE1MONTHVPS-2507

site mavihost.net

idx.google.com 64 gb ram 16 çekirdek xeon makine variyor masaustu erişimli ordan android studioyu seçin sadece (sınırsız)
nasıl alıyoruz karşıma yapay zeka geldi benim

Mavi host cop kod gondermiyor dandik scam kurulus. Sorunumu cozun dedim parami iade ettiler

idx.google.com 64 gb ram 16 çekirdek xeon makine variyor masaustu erişimli ordan android studioyu seçin sadece (sınırsız)
bahsettiginiz degerlere sahip oldugunu birkac unofficial site haric baska yerde goremedim, kaynak var mi? birde applerde environment variables'lari nasil ayarliyoruz? dokumantasyonda goremedim bilginiz var mi acaba

edit: tm buldum. standart localde nasil .env icine ekliyorsak burda da .env dosyasi olusturup icine kaydediyormusuz

Son düzenleme:
hocam linki kurcaladım pek bir şey bulamadım nasıl yapıyoıruz

beyler sakin olun benim attıgım yontem guncellenmiş malesef kayıt açmanız gerekiyor ben yaptım nezaman açıklanır bilmiyorum bi hintli arkadaştan ögrenmiştim yeni bi yontem bulursam size atacagim
hocam linki kurcaladım pek bir şey bulamadım nasıl yapıyoıruz
Tam nasıl yapılıyor anlatıldigi bir link falan varsa onuda atabilirsin
bahsettiginiz degerlere sahip oldugunu birkac unofficial site haric baska yerde goremedim, kaynak var mi? birde applerde environment variables'lari nasil ayarliyoruz? dokumantasyonda goremedim bilginiz var mi acaba

edit: tm buldum. standart localde nasil .env icine ekliyorsak burda da .env dosyasi olusturup icine kaydediyormusuz

17- Konu başlığını, içeriğini uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek; "Kilitlensin", "Silinsin", "Çözüldü" gibi
...........z

Son düzenleme:
Geri