Neler Yeni

1 AYDA 26 cm İNCELDİM İYİ Mİ?

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
mert
Kiloyu 85 lere sabitleyince deri sarkmasi için ameliyat olursun

siyabent

80+ Bronze
Bence 1ayda 9 kilo gayet iyi her ne yapıyorsan onu yapmaya devam et sarkma muhabbeti olur illaki ama nasil giderilir yada en aza indirilir bilgim yok
yani hocam katman katman olacağıma sarksın daha iyi açıkçası :D hedefim 75-80 kilolara düşük sağlıklı bir 6 7 kilo alarak biraz toparlanmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kiloyu 85 lere sabitleyince deri sarkmasi için ameliyat olursun
sanmam hocam abimde o kilolardan düştü polislik için çok hızlı bir süreçte hemde bir tek jinekomasti ameliyatı oldu öyle bi deri sarkması vsde yok yani

tahminimce ramazandan sonra 85e kadar inmiş olurum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ramazanda ekstra bir kilo kaybı yaşar mıyım acaba önümüzdeki ay -6 ile 93e ramazanda -8le 85 falan olabilir mi acaba

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
mert
yani hocam katman katman olacağıma sarksın daha iyi açıkçası :D hedefim 75-80 kilolara düşük sağlıklı bir 6 7 kilo alarak biraz toparlanmak

sanmam hocam abimde o kilolardan düştü polislik için çok hızlı bir süreçte hemde bir tek jinekomasti ameliyatı oldu öyle bi deri sarkması vsde yok yani
Hocam eğer gogus ucunda bir görüntü bozukluğu ve yumuşaklık yoksa gogus un büyüklüğü yalancı jinekomasti den de gerçekleşmiş olabilir yani yağ dan kaynaklı.

siyabent

80+ Bronze
Hocam eğer gogus ucunda bir görüntü bozukluğu ve yumuşaklık yoksa gogus un büyüklüğü yalancı jinekomasti den de gerçekleşmiş olabilir yani yağ dan kaynaklı.
görüntü bozukluğundan kastınızı anlamadım ama meme ucu en az pamuk kadar yumuşak :D

eneskaya6

80+ Silver
ramazanda cok dikkat et yetersiz beslenirsen vücuduna zarar verirsin, ramazandan dolayı duzenin değiştiği icin kilo vermende yavaslayabilir ramazan diyette hep sıkıntı cikarir. spor da zorluk yaşarsın oruclu olursan

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

siyabent

80+ Bronze
Merak ediyorumda diyet programı nası bi spor programı ile ilerliyorsun başlamaya niyetim var
valla hocam ne varsa onu yiyorum bi tartı aldım annemin yaptığı yemeği chatgptye atıyorum kalori hedefimi yazıyorum oda rutinimi ezberledi zaten bana kaç gram yemem gerektiğini söylüyor bu şekilde 1000 1700 kalori arası besleniyorum spordada klasik spor hocaları biraz kardiyo biraz ağırlık şeklinde ilerliyorum
chatgptde ücretsiz sürümü kullanıyorum günde 3 ögün 10 15 mesaj atma hakkım oluyor oda hergün yetiyor bana

tedavi oldunuz mu
hayır olmadım

abim fazla kilolardan kurtulursam ameliyatı ısmarlayacak :D
valla hocam ne varsa onu yiyorum bi tartı aldım annemin yaptığı yemeği chatgptye atıyorum kalori hedefimi yazıyorum oda rutinimi ezberledi zaten bana kaç gram yemem gerektiğini söylüyor bu şekilde 1000 1700 kalori arası besleniyorum spordada klasik spor hocaları biraz kardiyo biraz ağırlık şeklinde ilerliyorum
chatgptde ücretsiz sürümü kullanıyorum günde 3 ögün 10 15 mesaj atma hakkım oluyor oda hergün yetiyor bana

hayır olmadım

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

hayır olmadım
Hormonlarınıza baktırdınız mı

siyabent

80+ Bronze
ramazanda cok dikkat et yetersiz beslenirsen vücuduna zarar verirsin, ramazandan dolayı duzenin değiştiği icin kilo vermende yavaslayabilir ramazan diyette hep sıkıntı cikarir. spor da zorluk yaşarsın oruclu olursan
salon saatleri ramazana göre düzenlerse geceleri sahurdan evvel gidip sporumu tamamlayıp sahurdan sonra okula gidip okuldan sonra işe gidip işten iftara iftardanda yine aynı rutin şeklinde ilerleyeceğim
şuan sabah 6.40 gibi uyanıyorum okula gidiyorum 1 2 gibi işte oluyorum 7 8 gibi sporda oluyorum

Hormonlarınıza baktırdınız mı
baktırmadım hocam el ile muayene oldum var dendi ama zaten yaşım ufak olduğu için ekstrem birşeyler yapma gereği duymadım

Top Bottom