Obezlik derken ? 100 kilo falan mısın ? Diyetisyen kontrolü ve düzenli sporla çok rahat bir şekilde kilonu düşürebilirsin.178 boy yaş 18 obezlik var
Benimde memem büyük bende de olabilir mi nasıl anlarım ?erkeklerde süt bezinin büyümesinden kaynaklı meme büyüklüğü östrojen fazla salgılanınca oluyor
kilolar yazıyor görselde 108.6dan 99.5eBen 200 10 200 seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Obezlik derken ? 100 kilo falan mısın ? Diyetisyen kontrolü ve düzenli sporla çok rahat bir şekilde kilonu düşürebilirsin.
doktora görününBenimde memem büyük bende de olabilir mi nasıl anlarım ?
Peki riski falan var mı pek önemli değilse gitmem diye düşünüyorum.kilolar yazıyor görselde 108.6dan 99.5e
doktora görünün
Oto düzeltme ne yazmış ben anlamadımPeki riski falan var mı pek önemli değilse gider gibi düşünüyorum.
Görüntü dışında bir riski falan yok.Ameliyat olup kurtulabiliyorsunuz ama biraz ağırlı oluyor süreç.Ameliyat dışında da kilo verilse bile deriler orada kalıyorPeki riski falan var mı pek önemli değilse gider gibi düşünüyorum.
hocam estetik bir hastalık sadece onun dışında bi zararı yokPeki riski falan var mı pek önemli değilse gider gibi düşünüyorum.
Oto düzeltme ne yazmış ben anlamadım
abim 100den 60a düşmüştü daha sonra ameliyat oldu oGörüntü dışında bir riski falan yok.Ameliyat olup kurtulabiliyorsunuz ama biraz ağırlı oluyor süreç.Ameliyat dışında da kilo verilse bile deriler orada kalıyor
Peki östrojen fazlalığının zararı olur mu ? Cinsel yönden gibi bu hastalık östrojen fazlalığından dolayı oluyomuş.hocam estetik bir hastalık sadece onun dışında bi zararı yok
Cavuşta sertleşme güçlüğü, kısırlık ve jinekomastiye yol açabiliyor hocamPeki östrojen fazlalığının zararı olur mu ? Cinsel yönden gibi bu hastalık östrojen fazlalığından dolayı oluyomuş.
En son ameliyat gerekir mecburen diğer türlü hiçbir zaman dümdüz olmazBence 1ayda 9 kilo gayet iyi her ne yapıyorsan onu yapmaya devam et sarkma muhabbeti olur illaki ama nasil giderilir yada en aza indirilir bilgim yok