Öyle değil hap gibi alayım kırmızı görmüş boğaya döneyim meselamukemmelnesli izliyorum. Ara sıra aldraende var tabii
Öyle değil hap gibi alayım kırmızı görmüş boğaya döneyim meselamukemmelnesli izliyorum. Ara sıra aldraende var tabii
Valla bitkisel kapsülleri, ilaçları falan satılıyor ama çok etkili değil hocam onlar.Bir doktors danışmanız daha doğru olur onlar özel bir tedavi uyguluyor diye biliyorum.Testesteron seviyesini arttırmak için vitamin gibi bir şey var mı
Heee öyleli istiyorsanız özel macunlar var diye biliyorum hocam ama sağlığa zararları olabiliyorÖyle değil hap gibi alayım kırmızı görmüş boğaya döneyim mesela
Dediğiniz tekniği uyguladım ikisindede 10 postun ardından arttı ilginç bir teknik ama başarılı...mukemmelnesli izliyorum. Ara sıra aldraende var tabii
Onu şakasına dedim hocam normal testesteron biraz düşük benim ondan sordumValla bitkisel kapsülleri, ilaçları falan satılıyor ama çok etkili değil hocam onlar.Bir doktors danışmanız daha doğru olur onlar özel bir tedavi uyguluyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heee öyleli istiyorsanız özel macunlar var diye biliyorum hocam ama sağlığa zararları olabiliyor
benim iyi bence ya yerdeki karıncadan gökteki kuşa kadar evelallah gücü kuvveti yerinde çok şükürDediğiniz tekniği uyguladım ikisindede 10 postun ardından arttı ilginç bir teknik ama başarılı...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu şakasına dedim hocam normal testesteron biraz düşük benim ondan sordum