Neler Yeni

1 aydır spora gidiyorum ama hiç gelişmedim

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
1 aydan beri spora gidiyorum ama vücüdumda en ufak bir değişiklik bile yok. beslenme düzenimi değiştirmeyi vs. denedim ama hiçbir işe yaramadı. 3x12 çalışıyordum yapabildiğim kadar yapmaya başladım (20 tekrar vb) ancak bu da fayda etmedi ne yapmalıyım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
hocam 1 ayda ne bekliyosunuz ki

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
kaslarını şaşırt.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ağırlıkları daha kolay yapabilme veya daha da yukarı bir ağırlığa çıkmayı yaptıysan gelişme olmuştur. Vücut ölçülerini 1 ay öncesi ile karşılaştırdın mı? Benim kolum 33 cm idi 1 ayda 34 cm oldu. Ama bu gelişmeyi estetik açıdan fark edemedim. Kol yine aynı kol olarak görünüyor.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
1 aydan beri spora gidiyorum ama vücüdumda en ufak bir değişiklik bile yok. beslenme düzenimi değiştirmeyi vs. denedim ama hiçbir işe yaramadı. 3x12 çalışıyordum yapabildiğim kadar yapmaya başladım (20 tekrar vb) ancak bu da fayda etmedi ne yapmalıyım
minimum 3 ay gideceksin ki gelişme olduğunu görebilesin. vücut bile 21 günden sonra alışkanlık haline getiriyor ve tamamen algılamaya başlıyor bazı şeyleri. ayrıca spor yapmakta tek çözüm değil. beslenmene, uykuna dikkat etmen gerekiyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
1 ay da ne bekliyorsun?
boş bir konu olmuş sen proteinini al haraketleri yanlış yapma düzgün beslen 6-7 ay sonra tekrar konu açarsın

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Anca 1 yılda kalıcı vücut gelişimi elde ettim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bende 2 yılda yaptım 3-4 ay oldu yapmıyorum 6tane baklava falan duruyor,öyle 1 ayda yapılacak bir şey değil.Ben 6.ayımda bile çok az değişim görmüştüm oda yok denilecek kadar azdı.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
1 yıl önceki ve sonarki fotoğraflarını atar mısın ben 1 buçuk aydır gidiyorum bende çok şükür gelişme var senin fotoğraflarına bakarak motive olmak istiyom burdan veya discorddan atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 2 yılda yaptım 3-4 ay oldu yapmıyorum 6tane baklava falan duruyor,öyle 1 ayda yapılacak bir şey değil.Ben 6.ayımda bile çok az değişim görmüştüm oda yok denilecek kadar azdı.
önceden nasılsın bide ben kilo vermek istiyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum 1 ayda 4-5 kilo verdim göbek kıyafet gidince gözükmüyor o kadar büyük değil ama full yağlı yani ve memede var birazcık onlar kaç aya gider

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
1 yıl önceki ve sonarki fotoğraflarını atar mısın ben 1 buçuk aydır gidiyorum bende çok şükür gelişme var senin fotoğraflarına bakarak motive olmak istiyom burdan veya discorddan atar mısın
dc den after before sonrası atacağım.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:

önceden nasılsın bide ben kilo vermek istiyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum 1 ayda 4-5 kilo verdim göbek kıyafet gidince gözükmüyor o kadar büyük değil ama full yağlı yani ve memede var birazcık onlar kaç aya gider
Ben kilolu değildim 43-44 kiloydum karantinaya girdikten 2 ay sonra falan başladım bu sene mayıs civarı bıraktım.Ben kendi süper set mi diyeyim mola vermeyi bilmiyordum mesela dumbelle 4x15 (5kg) yapıp 10-15 saniye nefes alıp 60 şınav veya 150 mekik falan çekiyordum öyle öyle oldu.Genetikte önemli benim soyum sporcu.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kanka 3x12 4x10 6x8
Sen o 12 tekrar da kası yırtıyor musun yırtmıyor musun önemli olan bu o 12 tekrarın hakkını veriyor musun vermiyor musun önemli olan bu
Kol çalıştıktan sonra su içmeye çalışırken şişeyi kaldırabiliyor musun kaldıramıyor musun önemli olan bu muscle mind connection kurmazsan ilk ay da anca 1 cm kolun gelişir öyle böyle olursun 8 yıl sonra da Ege Fitness gibi ben 2 yıldır spor yapıyorum dersin :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,081
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom