Hocam kasanın orjinali vento anakart ise asus prime di sanırım m k modeli sıvı soğutma sığmadı diye ilanda gördüğünüz kasa ve anakartı aldım bela oldu başıma sistem 20 stok ile o fiyattan itopyada satıldı mod art PC v17 sistem diye yanlış hatırlamıyorsam hatta taiwan mi thailanda mı ne gidecekti bir gün sonra mod art PC expo vardı sistemleri vb şeyleri incelemeye 35 e alıcı buldum vericem sistem güzel ama başıma bela oldu çok masraf oldu kendi açımdan
Hocam kasanın orjinali vento anakart ise asus prime di sanırım m k modeli sıvı soğutma sığmadı diye ilanda gördüğünüz kasa ve anakartı aldım bela oldu başıma sistem 20 stok ile o fiyattan itopyada satıldı mod art PC v17 sistem diye yanlış hatırlamıyorsam hatta taiwan mi thailanda mı ne gidecekti bir gün sonra mod art PC expo vardı sistemleri vb şeyleri incelemeye 35 e alıcı buldum vericem sistem güzel ama başıma bela oldu çok masraf oldu kendi açımdan
özellikle şu 4070 superciler beni benden alıyor. Hocam istediğiniz siteye girin 4070 super 12g ve 4060 ti 16gb kartlarını karşılaştırın gerçekten aralarında o fiyata değer bir fark göremezsiniz. hatta birkaç noktada 4060'ın önde olduğunu bile göreceksiniz. ayrıca sistemi sadece ekran kartı olarak düşünmeniz de çok mantıklı değil. çok insan gördüm 4070 kart kullanıp yanına 5600 koyan. 7600x işlemci nesline göre en güçlü işlemcilerden. 6000mhz'lik 32gb ram. ortalama sıvı soğutucu ve döneminin en iyilerinden olan b650m pro. yani sadece 4070s diyip de 35k ya sistem koymak çok mantıksız. özellikle birkaç sitede hazır sistemlerde 4070s kullanımı sadece dolandırmak başka bir şey değil. tabi bunlar benim fikrim. teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğru diyorsunuz hocam piyasa ölü. tahminen daha ne kadar beklememiz lazım artık elimizdeki sistemleri satışlarda değerlendirebilmek için