rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Senin 3070 vardı ya.@Abdullah Hacıgül 1 tane 3070 ile başlıyorum ben o zaman devamı gelir sonra
Artık o da yok.
Senin 3070 vardı ya.@Abdullah Hacıgül 1 tane 3070 ile başlıyorum ben o zaman devamı gelir sonra
Boş yapmaDünya düzeni değil canım kardeşim TÜRKİYE DÜZENİ bu DÜNYA OLSA DURAMAZSIN.
Hayır bitmedi ama bir 2-4 ay pc toplamak neredeyse imkansız olacakBitcoin artmaya devam ederse nolacak artık Türkiye de PC devri bitti mi demek neden böyle
Dolar düşüşe geçer seviniriz fakat bitcoin yükselir. Bu nasıl iş yavAlıntıyı görüntüle
Yeni dünya düzenine hoş geldiniz arkadaşlar. An itibari ile 1 BTC 42.5$ seviyesine çıktı ve 310.000₺ den işlem görüyor. Madeni ve kağıt paraların çöp olduğu dijital para birimlerinin gerçek olduğu bir döneme girdik.
Bundan dolayı da Eth gibi madenlerde katlanarak değerlendi. Hani ekran kartı falan soruyorsunuz ya ha işte unutun onu.
Yavaş yavaş ölüyoruz be.
BTC ekran kartı ile kazılmaz zaten BTC'nin gücü ekran kartı ile kazılan madenleri tetikliyor.Bence firmaların btc ye özel ekran kartı çıkarmaları lazım
ETH,ETC gibi. Single RADEON VII, 5700XT, 3070 ile ETH para getiriyor şuan. Ucuz alternatif RX 580' de çok iyidir.BTC ekran kartı ile kazılmaz zaten BTC'nin gücü ekran kartı ile kazılan madenleri tetikliyor.
Ayıp be kardeşim 100K'dan beri takip ediyoruz yakıştı mı bu sana ?
Nasıl yani? Anlamadım hocam biraz açar mısın?BTC ekran kartı ile kazılmaz zaten BTC'nin gücü ekran kartı ile kazılan madenleri tetikliyor.
Benim bidiğim eth kazılıyor btc kazılmıyordu hocam doğruymuşBTC ekran kartı ile kazılmaz zaten BTC'nin gücü ekran kartı ile kazılan madenleri tetikliyor.