🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

Sene sonu en az 30 35 ₺ arası olacak...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Serbest piyasa kuru daha çok yükseliyor ve aradaki marj açılıyor, yakında hem ihracatçı hem de distribütörler batabilir.
geçmiş olsun
Katılıyorum 1990 yıllara geri döndük sayılır keşke paradan sıfırları atmasalardı şu eski kafa en azından bazı şeyleri anlardı

Katılıyorum 1990 yıllara geri döndük sayılır keşke paradan sıfırları atmasalardı şu eski kafa en azından bazı şeyleri anlardı
faiz enflasyonun bilmem neyin sonucudur gibi mantıksız söylemler, yandaşlara verilen abidik gubidik ihaleler ve yap işlet devret gibi çağ dışı çözümlerin sonucu ortada 1990 da çok fazla devlet kurumu da vardı marka değeri olan ekonomik değeri olan şimdi 0
özel şirketlerin yaptığı araba vs ile hava atıyoruz :D

faiz enflasyonun bilmem neyin sonucudur gibi mantıksız söylemler, yandaşlara verilen abidik gubidik ihaleler ve yap işlet devret gibi çağ dışı çözümlerin sonucu ortada 1990 da çok fazla devlet kurumu da vardı marka değeri olan ekonomik değeri olan şimdi 0
1990 Yıllarında Hiç Değilse Dolar Sabitti Ekonomi Kriz Vardı Şuan İse Hem Ekonomi Hem Dolar🤦‍♂️

Sene sonu en az 30 35 ₺ arası olacak...
Ver Mehteri

Özelleştirmenin mucidi bence Turgut Özal yap işlet devret diyoruz ama üstüne birde geçme garantisi veriyoruz geçmezse farkı araba kullanmayan kişi ble veriyor

Bu seçimde göndermemiz lazım bu HIRSIZLAR İKTİDARINI yoksa ekonomi olarak Venezuela medeniyet olarak da Afganistan olacağız sonumuz çok kötü olacak.
61192bba44226.jpg
uncut_page__385148539.jpg
Ben iki üç kişiyi yanımda getiririm bunlar gibi yaşamaktansa ölürüm daha iyi zaten çok fazla yaşamakta istemiyorum olmadı iltica gibi yollara başvururum

Bu seçimde göndermemiz lazım bu HIRSIZLAR İKTİDARINI yoksa ekonomi olarak Venezuela medeniyet olarak da Afganistan olacağız sonumuz çok kötü olacak.
61192bba44226.jpg
uncut_page__385148539.jpg
Gönderemezsin Dostum İlk Seçimde Geleceği Belli Oldu Bu Seçim Formalite

Şu an bankalarda ve çarşıda 21,5 altı kur yok. Saygılar.

Yaz bir şekilde geçer, eylül 8’inden sonra kıyameti izleyin.
200 tl ile 2 paket sigara bi kola bir ekmek.

Nerede vatanı savunan arkadaşlar bunu nasıl savunacaklar çok merak ediyorum. Soğan,ekmek yeriz diyenler gelsin fikirlerini belirtsin.

2002den beri TCMB ilk kez negatif kurları gördü.(Swaplar hariç) Şuan TCMB -0,2 milyar dolar rezerve sahip normaldir.

Şu an bankalarda ve çarşıda 21,5 altı kur yok. Saygılar.

Yaz bir şekilde geçer, eylül 8’inden sonra kıyameti izleyin.
200 TL ile 2 paket sigara bi kola bir ekmek.
Ve Hal Buyken Bu Adama %53-54 Yakın Oy Çıkacak🤦‍♂️

Nerede vatanı savunan arkadaşlar bunu nasıl savunacaklar çok merak ediyorum. Soğan,ekmek yeriz diyenler gelsin fikirlerini belirtsin.

2002den beri TCMB ilk kez negatif kurları gördü.(Swaplar hariç) Şuan TCMB -0,2 milyar dolar rezerve sahip normaldir.
Ekmek Lüks Artık

Geri