22.2 oldu. Yaz sonuna kadar dolar 25-26'yı görür büyük ihtimalle.1 saattir piyasayı izliyorum ve 50 kurus deger kazandı cok kötü bir durum. Allah sonumuzu hayır etsin.
bide sokağa çıkıp arabalarla kutlama yapıyorlardı.Şimdi görsünler arabalarına mazot alamayacak hale gelecekler1 saattir piyasayı izliyorum ve 50 kurus deger kazandı cok kötü bir durum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yaz turizm gelirleri ile 23-24 seviyesinde tutarlar ama ekim kasım gibi patlar diye düşünüyorum22.2 oldu. Yaz sonuna kadar dolar 25-26'yı görür büyük ihtimalle.
Ekonominin kutlamasını yapıyorlar. Memnunlar sanırım. Umrumda değil onlarda çeker bu pahalılığı. Görsünler REİSSS neymiş.bide sokağa çıkıp arabalarla kutlama yapıyorlardı.Şimdi görsünler arabalarına mazot alamayacak hale gelecekler
bide sokağa çıkıp arabalarla kutlama yapıyorlardı.Şimdi görsünler arabalarına mazot alamayacak hale gelecekler
3-6 ay sonra değişime karşı gelen %52'nin acılı kıvranışını daha iyi göreceğiz 28 Mayıs'ta aynı sevinç ve mutluluk yaşayacaklar mı acaba?Yaz turizm gelirleri ile 23-24 seviyesinde tutarlar ama ekim kasım gibi patlar diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekonominin kutlamasını yapıyorlar. Memnunlar sanırım. Umrumda değil onlarda çeker bu pahalılığı. Görsünler REİSSS neymiş.
Bayramda almancı dededen euro koparanlar yaşadı1 saattir piyasayı izliyorum ve 50 kurus deger kazandı cok kötü bir durum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Dolar 20.70 seviyesinde.
Ot yiyin ot bunlar daha iyi günleriniz sıraya lan sıraya
Bayramda almancı dededen euro koparanlar yaşadı
Ve artan her 1 kuruş devletin tekrar tekrar milyarlarca borçlanması demek...
3-6 ay sonra değişime karşı gelen %52'nin acılı kıvranışını daha iyi göreceğiz 28 Mayıs'ta aynı sevinç ve mutluluk yaşayacaklar mı acaba?![]()
Kabile toplantısından sonra düşecek diyorlar ne diyorsunuz bir el atarmı kabine ?bunlar daha iyi günlerimiz..
Hayır. Kabinenin hiç bir önemi yok kararları zaten Cumhurbaşkanı alır.Kabile toplantısından sonra düşecek diyorlar ne diyorsunuz bir el atarmı kabine ?
Euro alayım mı22.2 oldu. Yaz sonuna kadar dolar 25-26'yı görür büyük ihtimalle.