Neler Yeni

1 FPS düşme sorunu yardımcı olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Lovely catt
Bütçe
30000
Apex legends ta oyun 1 FPS e düşüp 2 sn sonra tekrar yükseliyor daha cok donma sorunu , apex hariç hiç bir oyunda bu problem yok Random meydana geliyo oyun keyfini aşırı kaçırıyor, her şeyi denedim clean boot , throttle programları vs çözümü yok bilen var mı. ? Oyunu dx12 modunda açıyorum çünkü dx 11 de lag Dan oynanmıyor aşırı saçma bir şekilde (!!!! Dip not DAHA ONCE KAC SEZON OYNADIM ASLA BOYLE BIR SORUN YOKTU) LUTEN YARDIMCI OLUN

Gpu =RX 580 8gb
CPU=Ryzen 3 1200 AF
2 SSD var ikiside sağlık %80 yukarı
Ram= 16 GB DDR 4 3200 MHz
Windows 10

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Apex legends ta oyun 1 FPS e düşüp 2 sn sonra tekrar yükseliyor daha cok donma sorunu , apex hariç hiç bir oyunda bu problem yok Random meydana geliyo oyun keyfini aşırı kaçırıyor, her şeyi denedim clean boot , throttle programları vs çözümü yok bilen var mı. ? Oyunu dx12 modunda açıyorum çünkü dx 11 de lag Dan oynanmıyor aşırı saçma bir şekilde (!!!! Dip not DAHA ONCE KAC SEZON OYNADIM ASLA BOYLE BIR SORUN YOKTU) LUTEN YARDIMCI OLUN

Gpu =RX 580 8gb
CPU=Ryzen 3 1200 AF
2 SSD var ikiside sağlık %80 yukarı
Ram= 16 GB DDR 4 3200 MHz
Windows 10
Dosyaları doğruladın mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Lovely catt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyaları doğruladın mı
Evet , vsync vs onları da denedim sonuç aynı , fsp cap te yapsam sonuç aynı işin ilginç tarafı apex dışında hiç bir oyunda böyle problem yok cod Bo 6 bir kere bile donma yada 1 FPS e düşmedi halbu ki işlemcide darboğaz olmasına rağmen yaa

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed Ali Şimşek
hocam ağır oyun özellik olarak ve çok fazla karakterin ayrı özelliği var map dolu dolu, o işlemci ekran kartıyla çok normal

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Evet , vsync vs onları da denedim sonuç aynı , fsp cap te yapsam sonuç aynı işin ilginç tarafı apex dışında hiç bir oyunda böyle problem yok cod Bo 6 bir kere bile donma yada 1 FPS e düşmedi halbu ki işlemcide darboğaz olmasına rağmen yaa
Yakın zamanda driver güncellemesi vb yaptın mı? Yaptıysan eski sürümü kurup deneyebilirisin belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Lovely catt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ağır oyun özellik olarak ve çok fazla karakterin ayrı özelliği var map dolu dolu, o işlemci ekran kartıyla çok normal
Ekran kartı ? Ekran kartı baya iyi apex için , islemci olarak kötü cpu ama apex için yine yeterli son sezon hariç hiç bu sorunu yaşamadım ki ben daha önceki sistemimde fx 8300 islemciyle sorunsuz apex oynuyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın zamanda driver güncellemesi vb yaptın mı? Yaptıysan eski sürümü kurup deneyebilirisin belki
Yaptım ddu ile kaldırdım yine kurdum sonuç aynı

Top Bottom