1 günde 14 ders görmek

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,337
Kafam acıyor 6 ders oldu 4 edebiyat 2 ingilizce kafam acıyır çıldıracağım ve 1 ders daha edebiyat gösteriyor arkadaşlarım da 2 ders edebiyat daha var diyor ondan sonra 2 ders fizik 2 ders beslenme ve 2 ders meslek esasları var cidden kafam acıyor cidden artık kafam almıyor kahvaltı yapmadım 11 den beri dersteyim yemek de yiyemiyorum 10 dk da ne yiyeyim derse de artık odağım kalmadı hoca konu anlatırken paintten thanos çizdim thanos minecraft texture pack yapımına başlayacağım fıttırdım ne iyi gelir bana

normal durum. calisican ve mezun olucan.

ayrica 14 ders normal

meslek esaslarına girmek zorundayım baraj ders ve ayrıca okula gidiyorum haftada 2 saat 4 dersin 2 si meslek esasları canlı dersten soru soruyor :(
Post automatically merged:

normal durum. calisican ve mezun olucan.

ayrica 14 ders normal
mezun olmama 2 sene daha var normal durumda okulda 8 saat görüyordum galiba 14 azıcık fazla olmamış mı

meslek esaslarına girmek zorundayım baraj ders ve ayrıca okula gidiyorum haftada 2 saat 4 dersin 2 si meslek esasları canlı dersten soru soruyor :(

mezun olmama 2 sene daha var
adamlar antreman etiriyor iste :) önceden zorluk kossulara alistirmak var

lakin morelini bozma. yaparsin sen. stabil positiv bakin her konuya. ozaman elde edersin. bagzen zor oluyor. kolay birsey yok bu konuda malesef.

adamlar antreman etiriyor iste :) önceden zorluk kossulara alistirmak var

lakin morelini bozma. yaparsin sen. stabil positiv bakin her konuya. ozaman elde edersin. bagzen zor oluyor. kolay birsey yok bu konuda malesef.
doğru söylüyorsunuz hocam ben derse gidiyorum i

:)

14 ders ne aga? Kaçta başlıyon kaçta bitiriyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,424
Üyeler
191,095
Son üye
dj.young.mes
Geri