Bluetooth sürücüsü 0xD1 kodlu olan DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatasının sebebi.
Donanım Kimliği verirseniz sürücüyü verebilirim.
Aygıt Yöneticisi üzerinden aygıtı bulun. Ayrıntılar kısmından Donanım Kimliklerini seçin.
Kopyalayıp paylaşın.
Örnek olarak kendi bilgisayarımdan paylaştım.
Realtek Wi-Fi sürücüsünü de güncelleyin.
Onun için de aynı şekilde Donanım Kimliği paylaşırsanız yardımcı olurum.
Bir de ses sürücünüzü güncelleyeceksiniz.
Sistemde sanal bellek açık. Kapatılması gerek.
Windows'taki sanal bellek ya da diÄer adıyla disk belleÄi dosyası, RAM'de, yani fiziksel bellekte kullanılabilir alan kalmadıÄında, RAM'in yerine
www.technopat.net
Disklere de test isteyeceğim, uzun süre açık kaldıysa ömrünü yemiştir.
HD Tune Pro indirip "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın.
Sonuçları ve Health sekmelerinin ekran görüntülerini özellikle paylaşmanızı istiyorum.
NVMe SSD varsa HD Sentinel üzerinden atarsınız gerekli kısmı.
MEMORY_MANAGEMENT hatanız olduğu için RAM belleklere de MemTest86 ile test isteyeceğim.
Burada rehber linki var mı bilmiyorum. Ben Technopat üzerinde daha aktif olduğum için kullandığım rehberler Technopat'a aitti.
Gerçi hesap kapatıldı çok da sorun değil.
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları
www.technopat.net
Sistemde RAM belleklere OC yapıldıysa kaldırın.
XMP açıksa kapatarak testi uygulayın.
Sistem bilgilerini teyit edelim.
Ana kartınız TUF B450-PRO GAMING, işlemciniz Ryzen 5 3600X, RAM bellekleriniz ise CMK8GX4M1E3200C16 kodlu Corsair Vengeance olarak görünüyor. Doğru mudur?
Not: Bu veriler WinDbG programında !sysinfo smbios komutu girilerek sağlanmıştır.
Son bir şey. BIOS güncellemenizi tavsiye ederim, bayağı eski kalmış.
Ama bunu yapıp yapmamak sizin kararınıza kalmış. Bir şey olursa sorumlu ben değilim.