Neler Yeni

1 Haziran'da Açık Havada Maske Zorunluluğu Kalkabilir!

HoYeon Jung

80+ Gold
Böyle bir iddia var. Ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce kaldırılmalı mı?
Kaynak:
Bence bütün yasaklar falan kaldırılmalı. Bizim hani şu hastalığa ''Bu oyun yeğenim.'' diyorlar ya. İnşallah en ağırını geçirirler de görürler oyun mu değil mi. Maske yasağı zaten halkın sağlığı için ama insanlar bunu anlamıyor. Keşke bütün yasaklar kalksa da en azından ''en*yi'' insanlar corona olsun. Bilinçli kişiler zaten dışarı çıkmadıkları için bir şey olacağını düşünmüyorum. (Sözüm çalışanlara falan değil, yanlış anlaşılma olmasın.)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence bütün yasaklar falan kaldırılmalı. Bizim hani şu hastalığa ''Bu oyun yeğenim.'' diyorlar ya. İnşallah en ağırını geçirirler de görürler oyun mu değil mi. Maske yasağı zaten halkın sağlığı için ama insanlar bunu anlamıyor. Keşke bütün yasaklar kalksa da en azından ''en*yi'' insanlar corona olsun. Bilinçli kişiler zaten dışarı çıkmadıkları için bir şey olacağını düşünmüyorum. (Sözüm çalışanlara falan değil, yanlış anlaşılma olmasın.)
Kapalı alandaki yasaklar kalkarsa facia olur. Kapalı alanlar bulaşın merkezi şu an.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Böyle bir iddia var. Ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce kaldırılmalı mı?
Kaynak:
biraz halkı düşünüp öyle karar verilmesi lazım şu anda bile yarı buçuk takanlar bakın hastanede acilde diyorum insnalar öksürüyor adam maskesiz ve dışarı çıkınca arka cebindeki buruşmuş maskeyi takıyor ve yanları polis dolu birde kalkarsa sen düşün artık. (Ama yalan yok maskeyle nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor birğün biryerde düşüp kalıcam)

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Pandemi hoşunuza gidiyorsa kaldirin gitsin böyle yaşayalim. Abd aşı olan maske takma zorunluluğu kalkmiş dünya gücü ülkenin aklına bak bu haberleri görünce devletler gözümde kücülüyor.
Hocam kaç tane stratejist bile artık en azından kısıtlamaların kaldırılması gerektiğini söylüyor.
Maske takmak zorunlu olsa bile kısıtlamalar kalksın artık , kendi ülkemizde yabancılar istediği gibi gezsin biz evde iyice duralım bakalım sonunda nolacak

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Açık alanlarda bile kaldirilmasi yanliş olur Istanbul gibi bir şehirde ayni caddede milyon insanla beraber yürüyorsunuz park da bahçe de takilmasi kaldirilabilir ama bu suistimal edilir.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kaldırılırsa suyunu çıkarırlar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yüzeylerden bulaşın aşırı nadir olduğunu ve açık havada(toplu alanlar dışında) bulaşın nadir olduğunu belirten iki önemli makale

Açık hava teşvik edilmeli kapalı alanlardan uzak tutulmalı insanlar. Biz tam tersinş yapıyoruz. Bilim insanlarının dilinde tüy bitti artık.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Diğer ülkelerde aşı olmayan kişiler için açık havada maske kısıtlaması kaldıldı. Bizdede açık havada maskenin artık kaldırılması gerekiyor.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,050