Neler Yeni

1 Litre Coca Cola ile XBOX Game Pass!

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Volkan
Hiçbir yerde yok bu ürün. A101 bim şok ve diğer süper marketler. Sadece migros carfursa da falan var. Onlarda en yakın 2km uzaklıkta 😁😁

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Volkan
Hiçbir yerde yok bu ürün. A101 bim şok ve diğer süper marketler. Sadece migros carfursa da falan var. Onlarda en yakın 2km uzaklıkta 😁😁
:D isterseniz internet sitelerinden bakın
İnternet üzerinden sipariş için min 50 TL lik alışveriş limiti var. Nerden baksak b**lu değnek.😁 Kod yollayabilecek varsa direk ücreti ibanina atabilirim colada afiyet şeker olsun 😃

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz

İnternet üzerinden sipariş için min 50 TL lik alışveriş limiti var. Nerden baksak b**lu değnek.😁 Kod yollayabilecek varsa direk ücreti ibanina atabilirim colada afiyet şeker olsun 😃
valla bilmiyorum bizim burda var garip bir şekilde yakınlarınızda getir servisi v.b varsa ordan da alınabilir tabi varsa :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Berkay
Bulamayanlar migrostan alabilirler genelde oluyor bir de buzdolabında olmuyor genelde normal reyona bakın

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Birkan Can
Ben yakınımdaki 2-3 bakkala baktım yoktu. Yakınımda metro market vardı oraya gittim orada vardı alacaklar Metro market, Migros, Carrefour gibi yerlerden alabilir. Ayrıca üyeliği aktifleştirirken kredi kartı eklerseniz 1 ay ek olarak ücretsiz geliyor. Ekledikten sonra iptal edin ki tarihi bittiğinde yeniden çekmesin. Yani 2 ay Game Pass hayırlı olsun :)

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
Ben yakınımdaki 2-3 bakkala baktım yoktu. Yakınımda metro market vardı oraya gittim orada vardı alacaklar Metro market, Migros, Carrefour gibi yerlerden alabilir. Ayrıca üyeliği aktifleştirirken kredi kartı eklerseniz 1 ay ek olarak ücretsiz geliyor. Ekledikten sonra iptal edin ki tarihi bittiğinde yeniden çekmesin. Yani 2 ay Game Pass hayırlı olsun :)
bende parayla almıştım geçen ay bugün otomatik çekti gitti para :D kola alıcaktım neyse sağlık olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,625
Üyeler
165,558
Son üye
muhibbi
Top Bottom