Realytcodec
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Hiçbir yerde yok bu ürün. A101 bim şok ve diğer süper marketler. Sadece migros carfursa da falan var. Onlarda en yakın 2km uzaklıkta 

İnternet üzerinden sipariş için min 50 TL lik alışveriş limiti var. Nerden baksak b**lu değnek.isterseniz internet sitelerinden bakın
valla bilmiyorum bizim burda var garip bir şekilde yakınlarınızda getir servisi v.b varsa ordan da alınabilir tabi varsaHiçbir yerde yok bu ürün. A101 bim şok ve diğer süper marketler. Sadece migros carfursa da falan var. Onlarda en yakın 2km uzaklıkta
İnternet üzerinden sipariş için min 50 TL lik alışveriş limiti var. Nerden baksak b**lu değnek.Kod yollayabilecek varsa direk ücreti ibanina atabilirim colada afiyet şeker olsun
![]()
getir yemeksepeti tarzı uygulamalardada yokvalla bilmiyorum bizim burda var garip bir şekilde yakınlarınızda getir servisi v.b varsa ordan da alınabilir tabi varsa![]()
bende parayla almıştım geçen ay bugün otomatik çekti gitti paraBen yakınımdaki 2-3 bakkala baktım yoktu. Yakınımda metro market vardı oraya gittim orada vardı alacaklar Metro market, Migros, Carrefour gibi yerlerden alabilir. Ayrıca üyeliği aktifleştirirken kredi kartı eklerseniz 1 ay ek olarak ücretsiz geliyor. Ekledikten sonra iptal edin ki tarihi bittiğinde yeniden çekmesin. Yani 2 ay Game Pass hayırlı olsun![]()
illa lime değildir ya zaten lime fazla satılmıyor nereye gittiysem hep normal yada zero fln var genelde lime teneke kutuda satılıyoBenim bu model kolayı bulmam lazım. Hangi marketlerde satılıyor bilen varmı?