1 Milyon TL ye aile arabası önerisi

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
1000000
Babam fuzuleve girmiş, bize sanayiye sokmayacak, geniş bir araba bakıyoruz, babam Qashqai alalım diyo ama ben o paraya alınabileceğini sanmıyorum, bize ne önerirsiniz

Babam fuzuleve girmiş, bize sanayiye sokmayacak, geniş bir araba bakıyoruz, babam Qashqai alalım diyo ama ben o paraya alınabileceğini sanmıyorum, bize ne önerirsiniz
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum forumdan arkadaşlar yardımcı olacaktır fuzulevden kurtulabilmenizi temenni ediyorum

Fuzulev gibi diğer türevleri ve kendisinden acilen kaçın paranızı falan yatırmayın. Ne kadar burayla ilgilenen varsa hepsinde bir şikayet gördüm. Benim kendi arkadaşım ailesi ile girdi. 7 ay para ödediler ortada hiçbir şey yok çıkmak istediler, yatırdıkları paralarının %60'ını kestiler geri kalan parayı da aradan 1 yıl geçecek hala vermediler. Aman diyeyim paranızı böyle dolandırıcılara kaptırmayın.

kia sportage 2017 modellerine bakabilirsin 900ky aldık şuan 1m piyasası var 1 yıldır biniyoruz hiçbir sorun yaratmadı benzin lpg bizimkisi

Fuzulev gibi diğer türevleri ve kendisinden acilen kaçın paranızı falan yatırmayın. Ne kadar burayla ilgilenen varsa hepsinde bir şikayet gördüm. Benim kendi arkadaşım ailesi ile girdi. 7 ay para ödediler ortada hiçbir şey yok çıkmak istediler, yatırdıkları paralarının %60'ını kestiler geri kalan parayı da aradan 1 yıl geçecek hala vermediler. Aman diyeyim paranızı böyle dolandırıcılara kaptırmayın.
Çoktan girmiş babam, lafda anlatamam bildiğini okuyo

Fuzulev gibi yerlerden araç alıyosanız borç bitene kadar satamıyorsunuz sanırım onun için al sat araçlarından uzak durun binici arabası bakın bence kia mazda gibi markaların kaliteli araçları var tavsiye ederim açıkcası

Fuzulev gibi yerlerden araç alıyosanız borç bitene kadar satamıyorsunuz sanırım onun için al sat araçlarından uzak durun binici arabası bakın bence kia mazda gibi markaların kaliteli araçları var tavsiye ederim açıkcası
araba hipotekleniyomuş sanırım, toyota coralla gibi sanayi görmeyen bişey arıyoruz 1 milyonun altında da olabilir fiyatı en ford focus düşünüyodum

Sanayiye girmek istemiyorsan alabileceğin en düşük kilometreli ve en genç arabayı almaya çalış.
Fiat bayilerini gezip sıfır Egea bakabilirsin o civarlara bulunabilir.
Corolla da çok iyi seçenek ancak alacağın aracın modeli tahminen 2017 öncesi olur. Bu yaşa kadar nasıl bakıldı , hangi yollarda gitti bilemeyeceğin için de her an sanayiye götürme ihtimali var. Tamir işlerine de artık aşırı para gittiği için pişman edebilir. 2. el araç her zaman şans olayıdır. İstediğin ekspere götür motorun içini açmadan ne var ne yok anlayamazsın.
Fiorino ya da Courier tarzı ticari araçlara da bakabilirsin hususide oluyorlar sanırım. Yüksek araçların sürüşleri keyifli oluyor.

Fuzulev de çekilişle veriyor bildiğim kadarıyla. Ödemelerin azsa baya geç çıkabilir bu yüzden araç fiyatları artabilir. Senin 1 milyona şuan baktığın araçların daha düşük modellerini almak zorunda kalabilirsin. En can sıkıcı olayı bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri