Merhaba,
1 milyon TL (1,100.000 max) kadar bir araç almak istiyorum fakat içi geniş olsun diye jip alacağım. Km düşük otomatik vites ne almalıyım?
ayrıca şasesinde hasar olmayan türden ağır hasar kayıtlı araçlar problem olmayacaksa troc serisi var. Daha detaylı bilgi verirseniz km sınırı ve tramer sınırı gibi, size daha farklı önerilerde bulunabilirim.Merhaba,
1 milyon TL (1,100.000 max) kadar bir araç almak istiyorum fakat içi geniş olsun diye jip alacağım. Km düşük otomatik vites ne almalıyım?
hocam ilk arabamız olacak çok bilgimiz yok sanayi ile uğraştırmasın yedek parçası da kolay bulunur olanından mümkünse. Km 100 bin altı olursa daha iyi
Fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile çok küçük değil. Aynı boyutlarda bir arabada tecrübeniz varsa siz daha iyi bilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca şasesinde hasar olmayan türden ağır hasar kayıtlı araçlar problem olmayacaksa troc serisi var. Daha detaylı bilgi verirseniz km sınırı ve tramer sınırı gibi, size daha farklı önerilerde bulunabilirim.
1.6 Turbo Benzin 177HP tucson şaka makinesihocam ilk arabamız olacak çok bilgimiz yok sanayi ile uğraştırmasın yedek parçası da kolay bulunur olanından mümkünse. Km 100 bin altı olursa daha iyi
1.6 gdı hem gitmiyor hem çok yakıyor araba ağır olduğu için bu motor sadece i30 dur cerato dur bunlarda kullanılmalı.cool paket 2019-21 70k km ye kadar sportage bakabilirsiniz 1.6gdı motoru ve otomatik şanzımanı çok güvenilirdir. daha dolu isterseniz 18-19 elegance bakılabilir. içi geniştir , motor mekanik sorunsuzdur kalitesi güzeldir , gidişi tatminkardır. 2014 consept plus otomatik modeline sahibiz alalı 35k km oldu yanlış değilsem bakımdan bakıma uusta görür , bundan sonra bindiğim qashqai vs kalite olarak tatmin etmiyor beni.
t-gdı çok güzel , 4 çekerle çok güzel gidiyorda parası da ona göre. 1.6 crdı var sahibiyiz bu motor harbili yakıyor 11.8-12.5 arası şehir içi. 1.6gdı buna nazaran daha az yakıyor diye biliyorum en azından 8.5-9.5 arası olması lazım. Benimde baktığım araçtır 21 prestige ve ya elegance otomatik 1.6gdı. açık konuşmak gerekirse 1.6 crdı hızını alınca iyi gidiyor anlık olarak 4200-4300 devirde 190 gördük diye hatırlıyorum. bu yaz 21 model 1.5 ecoblue st-line kuga da deneme şansım oldu bizzat onun şöförünün diyişide benim deneyimimde sportage in daha seri tepki verdiği ve zevkli olduğu yönünde ki bu muhtemelen benzinli olmasından kaynaklı. bu araçtaki ses sistemi , konforu ve sürüş halindeki verdiği güven bir sportage etmiyor ama bence en azından 1.6 turbo 150-160 lık bir motor baz model olarak sunulsa tadından yenmezdi. dediğiniz gibi 1.6crdi-gdı cerato gibi araçlara çok yakışıyor.1.6 gdı hem gitmiyor hem çok yakıyor araba ağır olduğu için bu motor sadece i30 dur cerato dur bunlarda kullanılmalı.
Kore grubunun jiplerinde bu motor iş yapmıyor alınacaksa 1.6T-GDI alınmalı çok iyi yürüyor aynı zamanda LPG ile de tam uyumlu ne kadar tavsiye etmesemde.
Hemde nasıl gidiyor 1.6T-GDI kral felaket motor birde 4x4 akıyor.t-gdı çok güzel , 4 çekerle çok güzel gidiyorda parası da ona göre. 1.6 crdı var sahibiyiz bu motor harbili yakıyor 11.8-12.5 arası şehir içi. 1.6gdı buna nazaran daha az yakıyor diye biliyorum en azından 8.5-9.5 arası olması lazım. Benimde baktığım araçtır 21 prestige ve ya elegance otomatik 1.6gdı. açık konuşmak gerekirse 1.6 crdı hızını alınca iyi gidiyor anlık olarak 4200-4300 devirde 190 gördük diye hatırlıyorum. bu yaz 21 model 1.5 ecoblue st-line kuga da deneme şansım oldu bizzat onun şöförünün diyişide benim deneyimimde sportage in daha seri tepki verdiği ve zevkli olduğu yönünde ki bu muhtemelen benzinli olmasından kaynaklı. bu araçtaki ses sistemi , konforu ve sürüş halindeki verdiği güven bir sportage etmiyor ama bence en azından 1.6 turbo 150-160 lık bir motor baz model olarak sunulsa tadından yenmezdi. dediğiniz gibi 1.6crdi-gdı cerato gibi araçlara çok yakışıyor.
ah 20-21 modelde 1.6t-gdı olsa beklemeden alıcam da hep 1.6gdı dizel 132 lik, 1.6tgdı ya 16-17 model ya 23 , hibriti var oda min 22 öyle olunca da bütçe aşıyor . bundan önce 1.6 crdi 2011 comfort ex cerato muz vardı gidişine , sürüş hissiyatına bayılırdım hele f1 vites olayı muazzamdı . tam sanayi düşmanı motor.Hemde nasıl gidiyor 1.6T-GDI kral felaket motor birde 4x4 akıyor.
1.6Crdi i30 u felaket yürütüyor mesela kral hem hafif araba hem güçlü motor.
Ama tucson dur sportage dır ağır kalıyor ağır kaldığı gibi de felaket yakıyor dediğin gibi 11-12 gidiyor ve bu çok fazla bir değer.
Aslında motor güçsüz değil araba ağır olunca öyle oluyor motor gayet güzel yakıtı dışında.
1.6T-GDI bambaşka bir şey kral.Hem daha az yakıyor hemde felaket yürüyor mühendislik harikası.
ortalama kac lıtre yakar sehır ıcı kullanımdaHemde nasıl gidiyor 1.6T-GDI kral felaket motor birde 4x4 akıyor.
1.6gdı i30 u felaket yürütüyor mesela kral hem hafif araba hem güçlü motor.
Ama tucson dur sportage dır ağır kalıyor ağır kaldığı gibi de felaket yakıyor dediğin gibi 11-12 gidiyor ve bu çok fazla bir değer.
Aslında motor güçsüz değil araba ağır olunca öyle oluyor motor gayet güzel yakıtı dışında.
1.6T-GDI bambaşka bir şey kral.Hem daha az yakıyor hemde felaket yürüyor mühendislik harikası.
132 lik dediğim gibi tucson da sportage de olmuyor kral ama i30 cerato akıyor felaket yürütüyor yürüttüğü gibi sanayiye de sokmuyor.ah 20-21 modelde 1.6t-gdı olsa beklemeden alıcam da hep 1.6gdı dizel 132 lik, 1.6tgdı ya 16-17 model ya 23 , hibriti var oda min 22 öyle olunca da bütçe aşıyor . bundan önce 1.6 crdi 2011 comfort ex cerato muz vardı gidişine , sürüş hissiyatına bayılırdım hele f1 vites olayı muazzamdı . tam sanayi düşmanı motor.
Reis tucson düşnüyorsun heralde.ortalama kac lıtre yakar sehır ıcı kullanımda
genıs aıleye gıdermı bagaj hacmı nasıl
kac model onerırsınız hanı en azından makyajlı kasası varsa onu alalım serıt takıp vs olan