EfeTheThief
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Monitör almayı düşünüyorum ancak, 144 hz 5ms (23.8 inch) ile 75 hz 1ms (27 inch) monitör arasında kaldım.Acaba hangisini almak daha mantıklı olur
23.8 dediğin Aoc 24g2u olmalı tavsiye edebileceğim bir monitör alabilirsin 75 hz ile 144 arasında dağlar kadar fark varMonitör almayı düşünüyorum ancak, 144 hz 5ms (23.8 inch) ile 75 hz 1ms (27 inch) monitör arasında kaldım.Acaba hangisini almak daha mantıklı olur
0.004 saniyeyi fark edebiliyorum dersen 1 ms alabilirsin.Monitör almayı düşünüyorum ancak, 144 hz 5ms (23.8 inch) ile 75 hz 1ms (27 inch) monitör arasında kaldım.Acaba hangisini almak daha mantıklı olur
Kardeşim yanlış bilgi verme bi yürü git ya neden millete yanlış şey öneriyorsun.Oyun oynuyacaksan 75 hz 1 ms yavsiye ederim
5ms ile 1ms farki hissedilmez
1ms ile 5ms farkını hissedemezsiniz.
hepsiburadada indirim başlıyor ayın 14ü diyordu bu gece başlar sanırım, umarım ordan güzel bir monitör bulabilirim0.004 saniyeyi fark edebiliyorum dersen 1 ms alabilirsin.
Eğer "Yok, ben bu aradaki süreyi fark edemiyorum" dersen, yüksek Hz olan monitör seçmeni öneririm.
"Ben çok çok daha mantıklı hareket etmek istiyorum" dersen de indirim döneminde hem yüksek Hz, hem büyük ekran tavsiye ederim.
Araştırmak lazım.hepsiburadada indirim başlıyor ayın 14ü diyordu bu gece başlar sanırım, umarım ordan güzel bir monitör bulabilirim